Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Uçhisar’da meydan projesi için çalışmalar başladı

BELEDİYELER 06.03.2020 - 22:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Uçhisar’da meydan projesi için çalışmalar başladı

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü kasabanın güzelliğine güzellik katmaya devam ediyor.
  Yıkılan eski belediye binasının yerini geçmişine yakışır bir şekilde değerlendirmek adına meydan projesi  için çalışmalar başladı. Gazi üniversitesi Teknoloji  Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden bir grup akademisyen Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölüm Başkanı Doç. Dr.  Arzuhan Burcu Gültekin önderliğinde meydan projesini incelemek üzere Uçhisar Belediyesi’ni ziyaret etti.   Ziyaret esnasında yapılan toplantıda Fen ve İmar işleri personelleri ile bilgi alışverişinde bulunan akademisyen grup çarşı meydanında yerinde incelemelerde bulundu. İnceleme sonunda proje düzenlenecek olan ulusal ve uluslararası yarışmada yer alacak ve yarışma sonucuna göre belirlenen projenin yapımına başlanacak. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “2020-2021 yıllarında tamamlanması hedeflenen meydan hem halkımıza kazandırılacak hem de bölge turizmine büyük katkı sağlayacaktır” ifadelerinde bulundu.
Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü kasabanın güzelliğine güzellik katmaya devam ediyor.

 

Yıkılan eski belediye binasının yerini geçmişine yakışır bir şekilde değerlendirmek adına meydan projesi  için çalışmalar başladı. Gazi üniversitesi Teknoloji  Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden bir grup akademisyen Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi bölüm Başkanı Doç. Dr.  Arzuhan Burcu Gültekin önderliğinde meydan projesini incelemek üzere Uçhisar Belediyesi’ni ziyaret etti.

 

Ziyaret esnasında yapılan toplantıda Fen ve İmar işleri personelleri ile bilgi alışverişinde bulunan akademisyen grup çarşı meydanında yerinde incelemelerde bulundu. İnceleme sonunda proje düzenlenecek olan ulusal ve uluslararası yarışmada yer alacak ve yarışma sonucuna göre belirlenen projenin yapımına başlanacak. Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü proje ile ilgili yaptığı açıklamada; “2020-2021 yıllarında tamamlanması hedeflenen meydan hem halkımıza kazandırılacak hem de bölge turizmine büyük katkı sağlayacaktır” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.