Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Türk Kadınlar Birliği 84 çocuğa kıyafet yardımı yaptı

GÜNCEL 02.04.2024 - 13:01, Güncelleme: 02.04.2024 - 13:01
 

Türk Kadınlar Birliği 84 çocuğa kıyafet yardımı yaptı

Nevşehir Türk Kadınlar Birliği her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da 84 ihtiyaç sahibi çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı.
  Türk Kadınları Birliği her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu. Türk Kadınlar Birliği Başkanı Derya Yazar açıklamasında, “Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi üyeleri ve halkımızın desteği ile 84 ihtiyaç sahibi çocuğa ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.  Yönetim Kurulu üyeleri olarak yüce gönüllü yardımsever halkımıza çok teşekkür ederiz” dedi.
Nevşehir Türk Kadınlar Birliği her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da 84 ihtiyaç sahibi çocuğa kıyafet ve ayakkabı yardımı yaptı.

 

Türk Kadınları Birliği her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahibi çocuklara kıyafet ve ayakkabı yardımında bulundu. Türk Kadınlar Birliği Başkanı Derya Yazar açıklamasında, “ Türk Kadınlar Birliği Nevşehir Şubesi üyeleri ve halkımızın desteği ile 84 ihtiyaç sahibi çocuğa ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.  Yönetim Kurulu üyeleri olarak yüce gönüllü yardımsever halkımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.