Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor tek golle 3 puanın sahibi oldu

SPOR 25.12.2022 - 16:12, Güncelleme: 25.12.2022 - 16:12
 

Suvermez Kapadokyaspor tek golle 3 puanın sahibi oldu

Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Kayseri deplasmanında Develispor’u 1-0 mağlup etti.
BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor ilk devrenin son karşılaşmasında Kayseri temsilcisi Develispor’a konuk oldu. Karşılaşmanın henüz 3.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor İsmail Salman’în kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken ikinci yarı karşılıklı ataklar ile geçilirken maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca Suvermez Kapadokyaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.
Bölgesel Amatör Lig 6.Grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor, Kayseri deplasmanında Develispor’u 1-0 mağlup etti.

BAL Ligi 6.Grupta mücadele eden temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor ilk devrenin son karşılaşmasında Kayseri temsilcisi Develispor’a konuk oldu. Karşılaşmanın henüz 3.dakikasında Suvermez Kapadokyaspor İsmail Salman’în kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda kontrollü bir oyun sergilerken ikinci yarı karşılıklı ataklar ile geçilirken maçın 90 dakikasında başka gol olmayınca Suvermez Kapadokyaspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.