Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Suvermez Kapadokyaspor, deplasman yolcusu !

SPOR 24.12.2022 - 23:58, Güncelleme: 24.12.2022 - 23:58
 

Suvermez Kapadokyaspor, deplasman yolcusu !

Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 13. haftasında Kayseri temsilcisi Develi Gücü Spor Kulübü'ne konuk oluyor.
Bal Ligi 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Suvermez Kapadokyaspor ligin 13. Haftasında deplasman'da Kayseri temsilcisi Develi Gücü Spor Kulübü'ne konuk oluyor. 25 Aralık Pazar günü Develi İlçe Stadında saat 14.00'te başlayacak olan mücadeleyi Hasan Rıza Akol yönetecek.  Hakem Hasan Rıza Akol'ün yardımcılıklarını ise Onur Özkan ve Neclan Çiçek yapacak. Bu mücadele öncesinde Suvermez Kapadokyaspor ligde 22 puan ile 5.sırada yer alırken Kayseri temsilcisi Develi Gücü Spor Kulübü ise 14 puanla 9.sırada yer alıyor.
Bölgesel Amatör Lig 6.grupta mücadele eden Suvermez Kapadokyaspor ligin 13. haftasında Kayseri temsilcisi Develi Gücü Spor Kulübü'ne konuk oluyor.

Bal Ligi 6.grupta mücadele eden temsilcimiz Suvermez Kapadokya spor ligin 13. Haftasında deplasman'da Kayseri temsilcisi Develi Gücü Spor Kulübü'ne konuk oluyor.

25 Aralık Pazar günü Develi İlçe Stadında saat 14.00'te başlayacak olan mücadeleyi Hasan Rıza Akol yönetecek. 
Hakem Hasan Rıza Akol'ün yardımcılıklarını ise Onur Özkan ve Neclan Çiçek yapacak.
Bu mücadele öncesinde Suvermez Kapadokya spor ligde 22 puan ile 5.sırada yer alırken Kayseri temsilcisi Develi Gücü Spor Kulübü ise 14 puanla 9.sırada yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.