Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

‘Spelling Bee’ Yarışması Nevşehir'de İlk Kez Kardelen Kolejinde Yapıldı

EĞİTİM 07.01.2018 - 10:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

‘Spelling Bee’ Yarışması Nevşehir'de İlk Kez Kardelen Kolejinde Yapıldı

Tüm dünyada gerçekleştirilen ve etkili İngilizce öğrenme teknikleri arasında kabul edilen "Heceleme Yarışması" Nevşehir'de ilk kez Kardelen Koleji bünyesinde gerçekleştirildi.
  Ortaokul öğrencilerini kapsayan bu etkinlikte öğrenciler İngilizce kelimeleri heceleyerek birbirleri ile kıyasıya yarıştı. İngilizce öğreniminin bir üst seviyeye taşımayı amaçladıklarını söyleyen Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanlığının geçen yıl pilot uygulaması ile başlayan 5.sınıflardaki İngilizce dersi işleme sistemini okulumuzda 3 öğretmenle ortaklaşa 7+2+2 lise hazırlık sınıflarında uygulandığı gibi hayata geçirdiklerini ve büyük başarı elde ettiklerini dile getirdi. Dereceye giren ilk 3 öğrencinin ödüllendirildiği yarışmada birincilere tablet, ikincilere powerbank, üçüncülere ise USB bellek hediye edildi.   Dereceye giren öğrenciler ise şu şekilde;   5.sınıflar Kategorisinde   1.Nihat Taha KOYUNCU 2.Mikail BOZKURT 3.Elif Ece YILDIZ
Tüm dünyada gerçekleştirilen ve etkili İngilizce öğrenme teknikleri arasında kabul edilen "Heceleme Yarışması" Nevşehir'de ilk kez Kardelen Koleji bünyesinde gerçekleştirildi.

 

Ortaokul öğrencilerini kapsayan bu etkinlikte öğrenciler İngilizce kelimeleri heceleyerek birbirleri ile kıyasıya yarıştı. İngilizce öğreniminin bir üst seviyeye taşımayı amaçladıklarını söyleyen Kardelen Koleji İlköğretim Müdürü Faruk Çamcı konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milli Eğitim Bakanlığının geçen yıl pilot uygulaması ile başlayan 5.sınıflardaki İngilizce dersi işleme sistemini okulumuzda 3 öğretmenle ortaklaşa 7+2+2 lise hazırlık sınıflarında uygulandığı gibi hayata geçirdiklerini ve büyük başarı elde ettiklerini dile getirdi. Dereceye giren ilk 3 öğrencinin ödüllendirildiği yarışmada birincilere tablet, ikincilere powerbank, üçüncülere ise USB bellek hediye edildi.

 

Dereceye giren öğrenciler ise şu şekilde;

 

5.sınıflar Kategorisinde

 

1.Nihat Taha KOYUNCU

2.Mikail BOZKURT

3.Elif Ece YILDIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.