Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

SP Nevşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

SİYASET 09.02.2024 - 14:33, Güncelleme: 09.02.2024 - 15:34
 

SP Nevşehir ve ilçe belediye başkan adaylarını açıkladı

Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında SP Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ali Merve Işık açıklanırken 6 ilçe ve 1 belde adayı daha belli oldu.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Saadet Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ali Merve Işık ismini açıkladı. SP’de Nevşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 6 ilçe ile 1 belde belediye başkan adayı daha açıklandı. Saadet Partisi tarafından Derinkuyu'da belediye başkan adayı gösterilmedi. İşte SP Belediye Başkan adayları Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Ali Merve Işık Acıgöl Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Özerkan Avanos Belediye Başkan Adayı: Levent İlleez Gülşehir Belediye Başkan Adayı: Nadir Doğan Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı: Abdurrahman Altundal Kozaklı Belediye Başkan Adayı: Mehmet Erkek Ürgüp Belediye Başkan Adayı: Fatih Aydoğdu Karapınar Belediye Başkan Adayı: Ahmet Yılmaz
Saadet Partisi Nevşehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında SP Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ali Merve Işık açıklanırken 6 ilçe ve 1 belde adayı daha belli oldu.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Saadet Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı olarak Ali Merve Işık ismini açıkladı. SP’de Nevşehir Belediye Başkan adayının yanı sıra 6 ilçe ile 1 belde belediye başkan adayı daha açıklandı.

Saadet Partisi tarafından Derinkuyu'da belediye başkan adayı gösterilmedi.

İşte SP Belediye Başkan adayları

Nevşehir Belediye Başkan Adayı: Ali Merve Işık

Acıgöl Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Özerkan

Avanos Belediye Başkan Adayı: Levent İlleez

Gülşehir Belediye Başkan Adayı: Nadir Doğan

Hacıbektaş Belediye Başkan Adayı: Abdurrahman Altundal

Kozaklı Belediye Başkan Adayı: Mehmet Erkek

Ürgüp Belediye Başkan Adayı: Fatih Aydoğdu

Karapınar Belediye Başkan Adayı: Ahmet Yılmaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.