Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Savran, TÜGVA'lı gençler ile bir araya geldi

SİYASET 21.01.2024 - 14:11, Güncelleme: 21.01.2024 - 14:11
 

Savran, TÜGVA'lı gençler ile bir araya geldi

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Medeniyet, Tarih ve Kültür Kampları" çerçevesinde Nevşehir’e gelen Kırşehir TÜGVA üyesi gençlerle buluştu.
  Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller olarak yetişmelerini ve birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen "Medeniyet, Tarih ve Kültür Kampları" çerçevesinde Kırşehir TÜGVA üyesi gençler Nevşehir’e geldi. Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi’nde misafir edilen gençleri ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, gençlerle sohbet etti. Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Furkan Nalçacıoğlu’nun da bulunduğu ziyarette, gençlere Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgi veren Savran, Nevşehir Belediyesi’nin gençlik projelerinden bahsetti. Gençlerin sorularını da cevaplandıran Savran, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin, yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal hayatta daha aktif olmalarını sağlamak için farklı ve yeni projeler hayata geçiriyoruz. Gençlerimizle birlikte Büyük ve Güçlü bir Türkiye’nin daha da müreffeh yarınlarda olabilmesi için çalışıyoruz. Tabi gençlerimize de önemli görevler düşüyor. Gençlerimizin geleceğe dair hedefleri ve hayalleri olmalı. Okuyarak, dinleyerek, öğrenerek hayata kendilerini çok iyi hazırlamalılar. İçinde insan sevgisi olan, kararlı, samimi, ülkesine bağlı, milli ve manevi değerleri konusunda hassas gençlere ihtiyacımız var. Gençlerimizi hayata daha güzel hazırlayabilmek için bizler de heyecan duyuyoruz ve bu konuda da çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen "Medeniyet, Tarih ve Kültür Kampları" çerçevesinde Nevşehir’e gelen Kırşehir TÜGVA üyesi gençlerle buluştu.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller olarak yetişmelerini ve birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen "Medeniyet, Tarih ve Kültür Kampları" çerçevesinde Kırşehir TÜGVA üyesi gençler Nevşehir’e geldi. Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezi’nde misafir edilen gençleri ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, gençlerle sohbet etti.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ve TÜGVA Nevşehir İl Temsilcisi Furkan Nalçacıoğlu’nun da bulunduğu ziyarette, gençlere Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgi veren Savran, Nevşehir Belediyesi’nin gençlik projelerinden bahsetti.

Gençlerin sorularını da cevaplandıran Savran, “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin, yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal hayatta daha aktif olmalarını sağlamak için farklı ve yeni projeler hayata geçiriyoruz. Gençlerimizle birlikte Büyük ve Güçlü bir Türkiye’nin daha da müreffeh yarınlarda olabilmesi için çalışıyoruz. Tabi gençlerimize de önemli görevler düşüyor. Gençlerimizin geleceğe dair hedefleri ve hayalleri olmalı. Okuyarak, dinleyerek, öğrenerek hayata kendilerini çok iyi hazırlamalılar. İçinde insan sevgisi olan, kararlı, samimi, ülkesine bağlı, milli ve manevi değerleri konusunda hassas gençlere ihtiyacımız var. Gençlerimizi hayata daha güzel hazırlayabilmek için bizler de heyecan duyuyoruz ve bu konuda da çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.