Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Savaş Benli, Lale Haber’i ziyaret etti

SİYASET 14.11.2018 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Savaş Benli, Lale Haber’i ziyaret etti

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Savaş Benli, Lale Haber’i ziyaret etti.
  31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olan Savaş Benli, Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti.   Lale Haber genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre sohbet eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Savaş Benli, “Nevşehir’e hizmet etmek amacıyla AK Parti’den aday adaylık başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. Hafta sonunda yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğim. Allah nasip ederde AK Parti’den Belediye Başkan adayı gösterilirsem de Nevşehir’e hizmet için gecemi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.   Lale Haber Genel Yayın yönetmeni Zafer Ertosun’da ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Savaş Benli’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Savaş Benli, Lale Haber’i ziyaret etti.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olan Savaş Benli, Nevşehir’de haberin merkezi www.lalehaber.com internet gazetesini ziyaret etti.

 

Lale Haber genel yayın yönetmeni Zafer Ertosun ile bir süre sohbet eden AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Savaş Benli, “Nevşehir’e hizmet etmek amacıyla AK Parti’den aday adaylık başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. Hafta sonunda yapılacak olan temayül yoklaması öncesinde de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğim. Allah nasip ederde AK Parti’den Belediye Başkan adayı gösterilirsem de Nevşehir’e hizmet için gecemi gündüzümüze katarak çalışacağız” dedi.

 

Lale Haber Genel Yayın yönetmeni Zafer Ertosun’da ziyaretinden dolayı AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Savaş Benli’ye teşekkür ederken çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.