Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Şampiyonlardan şampiyon adaylarına taktikler

EĞİTİM 16.09.2022 - 17:29, Güncelleme: 16.09.2022 - 17:29
 

Şampiyonlardan şampiyon adaylarına taktikler

Elde edilen başarılarla Nevşehir’in öncü kurumu haline gelen ve tüm kamuoyunun takdirini toplayarak şampiyonların ilk tercihi haline gelen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, Okul müdürümüz Mürsel Mert’in rehberliğinde 2022 Şampiyonları tarafından 2022-2023 Şampiyon adaylarına motivasyon ve taktik semineri düzenlendi.
  Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel MERT programa başlarken 2022 YKS sonuçlarıyla ve yerleştirmeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu. ‘’Akademik ve sosyal alanda eşsiz başarılara alışkın olan kurumumuz, daha önceki yıllarda Türkiye 1.si çıkarmanın haklı gururunu bugün de yaşarken, 2022 YKS yerleştirmelerine göre bu yıl üniversiteye yerleşen öğrencilerimizde önceki yıllar gibi okulumuzun başarısını katlayarak ilimizin gururu olmuşlardır. Gerek akademik gerekse sosyal anlamda Türkiye'ye damga vuran bir kurum olarak 2020 YKS'de elde ettiğimiz Nevşehir tarihinin ilk ve tek Türkiye 1.liğinin sonrasında 2022 de yakaladığımız bu başarı hedeflerimizi asla küçültmeden yolumuza emin adımlarla devam ettiğimizin göstergesidir. Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilimize yeni şampiyonluklar armağan ederek öncü kurum olma özelliğimizi devam ettireceğiz.’’ İfadelerini kullandı. Başarıya emin adımlarla, birlikte emek vererek yürüdüğümüz öğrencilerimize, verimli ve istikrarlı çalışarak hedefe ulaşma yolunda rehberlik eden şampiyonlarımız ise çalışma taktikleri ve motivasyon konusunda bilgilendirmelerde bulunduktan sonra programımız Kardelen Cafe’de düzenlenen kokteyl’in ardından son buldu.
Elde edilen başarılarla Nevşehir’in öncü kurumu haline gelen ve tüm kamuoyunun takdirini toplayarak şampiyonların ilk tercihi haline gelen Özel Kardelen Fen ve Anadolu Lisesinde, Okul müdürümüz Mürsel Mert’in rehberliğinde 2022 Şampiyonları tarafından 2022-2023 Şampiyon adaylarına motivasyon ve taktik semineri düzenlendi.

 

Kardelen Koleji Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Mürsel MERT programa başlarken 2022 YKS sonuçlarıyla ve yerleştirmeleriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

‘’Akademik ve sosyal alanda eşsiz başarılara alışkın olan kurumumuz, daha önceki yıllarda Türkiye 1.si çıkarmanın haklı gururunu bugün de yaşarken, 2022 YKS yerleştirmelerine göre bu yıl üniversiteye yerleşen öğrencilerimizde önceki yıllar gibi okulumuzun başarısını katlayarak ilimizin gururu olmuşlardır. Gerek akademik gerekse sosyal anlamda Türkiye'ye damga vuran bir kurum olarak 2020 YKS'de elde ettiğimiz Nevşehir tarihinin ilk ve tek Türkiye 1.liğinin sonrasında 2022 de yakaladığımız bu başarı hedeflerimizi asla küçültmeden yolumuza emin adımlarla devam ettiğimizin göstergesidir. Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz çalışmalarla ilimize yeni şampiyonluklar armağan ederek öncü kurum olma özelliğimizi devam ettireceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

Başarıya emin adımlarla, birlikte emek vererek yürüdüğümüz öğrencilerimize, verimli ve istikrarlı çalışarak hedefe ulaşma yolunda rehberlik eden şampiyonlarımız ise çalışma taktikleri ve motivasyon konusunda bilgilendirmelerde bulunduktan sonra programımız Kardelen Cafe’de düzenlenen kokteyl’in ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.