Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Sağlık camiasının sevilen ismi Ahmet Özbaş son yolculuğuna uğurlandı

GÜNCEL 02.01.2024 - 17:37, Güncelleme: 02.01.2024 - 17:37
 

Sağlık camiasının sevilen ismi Ahmet Özbaş son yolculuğuna uğurlandı

Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
  Sağlık İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş yakalandığı amansız hastalık sonrasında bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Sağlık İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş için bugün ilk olarak Sağlık İl Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Burada düzenlenen törene çok sayıda sağlık çalışanı katıldı. Sağlık İl Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından Ahmet Özbaş’ın cenazesi Kurşunlu Cami’ne getirildi. Özbaş, İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel Mezarlığında toprağa verildi. Sağlık İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş’ın cenaze törenine Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Sağlık İl Müdürü Hasan Tartar, Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda seveni katıldı.    
Nevşehir Sağlık İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

 

Sağlık İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş yakalandığı amansız hastalık sonrasında bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Sağlık İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş için bugün ilk olarak Sağlık İl Müdürlüğü önünde bir tören düzenlendi. Burada düzenlenen törene çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Sağlık İl Müdürlüğü önünde düzenlenen törenin ardından Ahmet Özbaş’ın cenazesi Kurşunlu Cami’ne getirildi. Özbaş, İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Taşlıbel Mezarlığında toprağa verildi.

Sağlık İl Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ahmet Özbaş’ın cenaze törenine Nevşehir Valisi Ali Fidan, AK Parti Nevşehir milletvekili Süleyman Özgün, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, Sağlık İl Müdürü Hasan Tartar, Kapadokya Havalimanı Müdürü Serdar Yılmaz, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda seveni katıldı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.