Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO ,TTİ İzmir fuarında

TURİZM 08.12.2023 - 13:56, Güncelleme: 08.12.2023 - 13:56
 

NTSO ,TTİ İzmir fuarında

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarına katıldı.
  Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) koordinasyonunda, 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı’na Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Kapadokya Alan Başkanlığı, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Nevşehir, Ürgüp, Kozaklı, Hacıbektaş, Avanos, Uçhisar, Göreme Belediye Başkanlıkları ortak katılım sağladılar. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen, NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Ölmez, Meclis Üyesi İsmail Sucu, Meclis Üyesi Umut Araz, Meslek Komitesi Üyesi Cumhur Ünal katıldı. Fuarda, Nevşehir'in Kapadokya bütünlüğünde doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerleri ile Kapadokya bölgesinin tüm kültürel ve yöresel özelliklerinin tanıtılarak, bölge turizmcilerinin yabancı turizmcilerle de işbirliği çalışmaları yapması hedefleniyor.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarına katıldı.

 

Nevşehir Valiliği öncülüğünde, Kapadokya Turizm Altyapı Hizmet Birliği (KAP-HİB) koordinasyonunda, 7-9 Aralık 2023 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı’na Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Kapadokya Alan Başkanlığı, Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Nevşehir, Ürgüp, Kozaklı, Hacıbektaş, Avanos, Uçhisar, Göreme Belediye Başkanlıkları ortak katılım sağladılar.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı temsilen, NTSO Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik Ölmez, Meclis Üyesi İsmail Sucu, Meclis Üyesi Umut Araz, Meslek Komitesi Üyesi Cumhur Ünal katıldı.

Fuarda, Nevşehir'in Kapadokya bütünlüğünde doğal güzellikleri, tarihi ve turistik yerleri ile Kapadokya bölgesinin tüm kültürel ve yöresel özelliklerinin tanıtılarak, bölge turizmcilerinin yabancı turizmcilerle de işbirliği çalışmaları yapması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.