Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NGC Başkanı Ekici, Gazeteci Ali Çamur için taziye mesajı yayımladı

NEVŞEHİR 12.01.2024 - 16:04, Güncelleme: 12.01.2024 - 16:04
 

NGC Başkanı Ekici, Gazeteci Ali Çamur için taziye mesajı yayımladı

TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, gazeteci Ali Çamur’un vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.
  Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden gazeteci Ali Çamur’un vefatını üzüntüyle öğrendiklerini söyledi. Ali Çamur’un Nevşehir’de uzun yıllar basın sektöründe emek verdiğini kaydeden Ekici, “Basın camiası olarak çok üzgünüz. Meslektaşımızın ani ölümü bizleri yasa boğdu. Allah’tan Ali Çamur kardeşimize rahmet, ailesine, sevenlerine ve basın camiasına sabır diliyoruz” ifadelerini kullandı.
TGF Genel Sekreteri ve NGC Başkanı Bayram Ekici, gazeteci Ali Çamur’un vefatı nedeniyle taziye mesajı yayınladı.

 

Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri ve Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici, evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden gazeteci Ali Çamur’un vefatını üzüntüyle öğrendiklerini söyledi.

Ali Çamur’un Nevşehir’de uzun yıllar basın sektöründe emek verdiğini kaydeden Ekici, “Basın camiası olarak çok üzgünüz. Meslektaşımızın ani ölümü bizleri yasa boğdu. Allah’tan Ali Çamur kardeşimize rahmet, ailesine, sevenlerine ve basın camiasına sabır diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.