Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ öğrencisi Berivan, depremde hayatını kaybetti

VEFAT 14.02.2023 - 23:07, Güncelleme: 14.02.2023 - 23:07
 

NEVÜ öğrencisi Berivan, depremde hayatını kaybetti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Berivan Çoban, Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybetti.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Berivan Çoban merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremde Hatay’da enkaz altına kalarak hayatını kaybetti. NEVÜ öğrencisi Berivan Çoban’ın cenaze namazı Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kılınmasının ardından toprağa verildi. NEVÜ Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından da Berivan Çoban için taziye mesajı yayımladı. NEVÜ Spor Bilimler Fakültesi’nden yapılan açıklamada, “ Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde, fakültemiz öğrencisi ve basketbol kadın takım kaptanımız Berivan Çoban’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Spor Bilimleri Fakültesi olarak öğrencimiz Berivan Çoban’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve üniversitemize başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Berivan Çoban, Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybetti.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Berivan Çoban merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremde Hatay’da enkaz altına kalarak hayatını kaybetti. NEVÜ öğrencisi Berivan Çoban’ın cenaze namazı Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde kılınmasının ardından toprağa verildi.

NEVÜ Sosyal Bilimler Fakültesi tarafından da Berivan Çoban için taziye mesajı yayımladı. NEVÜ Spor Bilimler Fakültesi’nden yapılan açıklamada, “ Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinde, fakültemiz öğrencisi ve basketbol kadın takım kaptanımız Berivan Çoban’ın vefat ettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Spor Bilimleri Fakültesi olarak öğrencimiz Berivan Çoban’a Allah’tan rahmet yakınlarına ve üniversitemize başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.