Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Nevşehir teşkilatı deprem bölgesi Adıyaman’da

SİYASET 14.02.2023 - 22:46, Güncelleme: 14.02.2023 - 22:46
 

AK Parti Nevşehir teşkilatı deprem bölgesi Adıyaman’da

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında AK Parti il yönetimi, İlçe Başkanları, deprem bölgelerinden Adıyaman’da depremzedeler ile buluştu.
  Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve partileri Adıyaman’ın Çelikhan ilçesini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindekiler depremzedelerin istek ve taleplerini dinlerken AK Parti olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “AK kadromuz ile deprem bölgemize yaraları bir nebze olsun sarmak acılarını paylaşmak için vatandaşlarımız ile buluştuk. Süreç boyunca gece gündüz durmadan çalışan belediye başkanı ve ilçe teşkilatına canı gönülden teşekkür ederim” dedi.  
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında AK Parti il yönetimi, İlçe Başkanları, deprem bölgelerinden Adıyaman’da depremzedeler ile buluştu.

 

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrasında AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve partileri Adıyaman’ın Çelikhan ilçesini ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran ve beraberindekiler depremzedelerin istek ve taleplerini dinlerken AK Parti olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “AK kadromuz ile deprem bölgemize yaraları bir nebze olsun sarmak acılarını paylaşmak için vatandaşlarımız ile buluştuk. Süreç boyunca gece gündüz durmadan çalışan belediye başkanı ve ilçe teşkilatına canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.