Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de yılbaşında hava nasıl olacak ?

NEVŞEHİR 28.12.2022 - 17:42, Güncelleme: 28.12.2022 - 18:51
 

Nevşehir'de yılbaşında hava nasıl olacak ?

Meteoroloji 7. Bölge Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre yılbaşında ve yeni yılda hava durumunun parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu geçmesi bekleniyor.
Yılbaşında ve 2023 yılının ilk günlerinde bölgemizin yüksek basınç merkezinin etkisi altında kalması ve havanın parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu geçmesi bekleniyor.  hava sıcaklığının; bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor. Yılbaşında bölgemize bağlı bazı merkezlerde beklenen hava durumu; Kayseri; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 6 derece Erciyes Kayak Merkezi; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -5, en yüksek -1 derece Sivas; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -5, en yüksek 6 derece Yıldızdağ Kayak Merkezi; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -4, en yüksek 1 derece Nevşehir; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 7 derece Ürgüp; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 6 derece Kırşehir; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük 0, en yüksek 7 derece Mucur; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük 0, en yüksek 7 derece Yozgat; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 6 derece Sorgun; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 7 derece 
Meteoroloji 7. Bölge Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelere göre yılbaşında ve yeni yılda hava durumunun parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu geçmesi bekleniyor.

Yılbaşında ve 2023 yılının ilk günlerinde bölgemizin yüksek basınç merkezinin etkisi altında kalması ve havanın parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu geçmesi bekleniyor.  hava sıcaklığının; bölge genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgârın kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Yılbaşında bölgemize bağlı bazı merkezlerde beklenen hava durumu;

Kayseri; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 6 derece

Erciyes Kayak Merkezi; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -5, en yüksek -1 derece

Sivas; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -5, en yüksek 6 derece

Yıldızdağ Kayak Merkezi; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -4, en yüksek 1 derece

Nevşehir; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 7 derece

Ürgüp; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 6 derece

Kırşehir; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük 0, en yüksek 7 derece

Mucur; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük 0, en yüksek 7 derece

Yozgat; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 6 derece

Sorgun; Parçalı ve az bulutlu, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu, en düşük -2, en yüksek 7 derece 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.