Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de yabancı uyruklu 13 kişi sınır dışı edildi

ASAYİŞ 28.12.2022 - 11:27, Güncelleme: 28.12.2022 - 11:27
 

Nevşehir’de yabancı uyruklu 13 kişi sınır dışı edildi

Nevşehir’de göçmen kaçakçılığı yapma suçundan 1 kişi tutuklanırken yabancı uyruklu 13 kişi ise sınır dışı edildi.
  Alınan bilgilere göre, Göçmen Kaçakçılığıyla ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda Türkiye’ye yasa dışı yollarla giren yabancı uyruklu 13 kişi yakalanırken göçmen kaçakçılığı suçundan ise yabancı uyruklu 1 şahıs tutuklandı. Polis ekiplerince yakalanan yabancı uyruklu 13 şahıs ise sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezlerine teslim edildiği öğrenildi.
Nevşehir’de göçmen kaçakçılığı yapma suçundan 1 kişi tutuklanırken yabancı uyruklu 13 kişi ise sınır dışı edildi.

 

Alınan bilgilere göre, Göçmen Kaçakçılığıyla ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda Türkiye’ye yasa dışı yollarla giren yabancı uyruklu 13 kişi yakalanırken göçmen kaçakçılığı suçundan ise yabancı uyruklu 1 şahıs tutuklandı.

Polis ekiplerince yakalanan yabancı uyruklu 13 şahıs ise sınır dışı edilmek üzere Geri Gönderme Merkezlerine teslim edildiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.