Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de uyuşturucu operasyonunda 30 kişi tutuklandı

ASAYİŞ 28.12.2023 - 20:28, Güncelleme: 28.12.2023 - 20:31
 

Nevşehir'de uyuşturucu operasyonunda 30 kişi tutuklandı

Nevşehir'de helikopter destekli yapılan eş zamanlı narkotik operasyonunda bu sabah adliyeye sevk edilen 32 şüpheliden 30'u tutuklandı.
  Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 'uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara' yönelik gerçekleştirilen operasyonda 71 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 39’ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 32 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen 32 şüpheliden 30'u "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu maddelerin yanı sıra 11 adet hassas terazi, 9 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda fişek, 4 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeklere ait çok sayıda fişek, 5 adet bıçak ve 3 adet muşta ele geçirilmişti.
Nevşehir'de helikopter destekli yapılan eş zamanlı narkotik operasyonunda bu sabah adliyeye sevk edilen 32 şüpheliden 30'u tutuklandı.

 

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından ' uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan şahıslara' yönelik gerçekleştirilen operasyonda 71 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 39’ü emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken 32 şüpheli ise emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Adliyeye sevk edilen 32 şüpheliden 30'u " uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Operasyonlarda uyuşturucu maddelerin yanı sıra 11 adet hassas terazi, 9 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait çok sayıda fişek, 4 adet ruhsatsız tüfek ve tüfeklere ait çok sayıda fişek, 5 adet bıçak ve 3 adet muşta ele geçirilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.