Sitenin sağında bir giydirme reklam

Tehlike saçan üst geçide, Nevşehir Belediye Başkanı Savran el attı

GÜNCEL 28.12.2023 - 18:35, Güncelleme: 28.12.2023 - 18:35
 

Tehlike saçan üst geçide, Nevşehir Belediye Başkanı Savran el attı

Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Karayolları Bölge Müdürlüğü 67.Şube Şefliği sorumluluğunda bulunan üst geçidin içler acısı haline el atarak eskisinden daha güzel hale getirtti.
  Nevşehir Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde bulunan ve öğrencilerin yoğun olarak kullandığı üst geçidin dün tehlike saçtığını ifade eden haberimizin ardından Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran üst geçidin kırık olan camlarını yaptırmasının ardından yeniden güvenli bir kullanım için hizmete soktu. Nevşehir Belediyesi sorumluluğu alanında olmasa da öğrencilerin ve vatandaşların daha güvenli bir şekilde kullanmasını arzu ettiğini ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, “Nevşehir için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Karayolları 67.Şube Şefliği sorumluluğu alanında bulunan üst geçidi bizler halkımızın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için gerekli olan tadilatlarını yaptık” diye konuştu.   Üst geçidin yeni hali     Eski hali
Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, Karayolları Bölge Müdürlüğü 67.Şube Şefliği sorumluluğunda bulunan üst geçidin içler acısı haline el atarak eskisinden daha güzel hale getirtti.

 

Nevşehir Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde bulunan ve öğrencilerin yoğun olarak kullandığı üst geçidin dün tehlike saçtığını ifade eden haberimizin ardından Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran üst geçidin kırık olan camlarını yaptırmasının ardından yeniden güvenli bir kullanım için hizmete soktu.

Nevşehir Belediyesi sorumluluğu alanında olmasa da öğrencilerin ve vatandaşların daha güvenli bir şekilde kullanmasını arzu ettiğini ifade eden Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran, “ Nevşehir için canla başla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Karayolları 67.Şube Şefliği sorumluluğu alanında bulunan üst geçidi bizler halkımızın daha sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanabilmeleri için gerekli olan tadilatlarını yaptık” diye konuştu.

 

Üst geçidin yeni hali

 

 

Eski hali

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.