Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de toplu taşıma araç ve şoförleri denetlendi

ASAYİŞ 17.11.2022 - 16:39, Güncelleme: 17.11.2022 - 16:39
 

Nevşehir'de toplu taşıma araç ve şoförleri denetlendi

Nevşehir il genelinde toplu taşıma ve şoförler denetlenerek gereken işlemler yapıldı.
Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik şube ekipleri tarafından Nevşehir genelinde toplu taşıma ve şoförler denetlendi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 14-15-16 Kasım 2022 tarihlerinde il genelinde 10 ekip, 21 personel ile 10 noktada toplu taşıma araç ve şoförlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen denetimde 147 araç kontrol edilmiş, 9 adet araç sürücüsü ve araç plakasına çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı.
Nevşehir il genelinde toplu taşıma ve şoförler denetlenerek gereken işlemler yapıldı.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Trafik şube ekipleri tarafından Nevşehir genelinde toplu taşıma ve şoförler denetlendi.

Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 14-15-16 Kasım 2022 tarihlerinde il genelinde 10 ekip, 21 personel ile 10 noktada toplu taşıma araç ve şoförlerine yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen denetimde 147 araç kontrol edilmiş, 9 adet araç sürücüsü ve araç plakasına çeşitli maddelerden idari para cezası uygulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.