Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de Salı Günü Kar Tatiline Tepkiler Yağıyor

EĞİTİM 09.01.2017 - 18:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de Salı Günü Kar Tatiline Tepkiler Yağıyor

Nevşehir’de Öğrenci ve Velilerden Kar Tatiline Tepki ! Yoğun kar yağışı sonrasında Nevşehir’de eğitime Pazartesi günü bir gün ara verilmişti.
Nevşehir’de Öğrenci ve Velilerden Kar Tatiline Tepki ! Yoğun kar yağışı sonrasında Nevşehir’de eğitime Pazartesi günü bir gün ara verilmişti. Pazartesi Sabah saatlerinde kara teslim olan şehir merkezinde araçlar zorluk çekti.  Kar ve buzun etkisiyle bir çok kaza meydana geldi.   YENİ YAPILAN AÇIKLAMA İLE SALI GÜNÜ TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN OKULLAR TATİL EDİLDİ Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ; Nevşehir İlimizde kar ve aşırı buzlanma nedeniyle, merkez ilçe ve diğer ilçelerimize bağlı tüm köylerimizdeki okullarımız ile  ilimiz genelinde taşıma kapsamındaki tüm öğrencilerimiz için 10.01.2017 Salı günü eğitim öğretime bir (1) gün boyunca ara verilmiştir. denildi   Bu mesaj sonrası sosyal medyada Öğrenci ve veliler okulların merkezde tatil edilmemesine büyük tepki gösterdi.   SANKİ NEVŞEHİR MERKEZ VE İLÇELERDE YOLLAR ÇOK İYİ !  Nevşehir şehir merkezinde kar ve buzlanmanın olduğunu vurgulayan öğrenci veliler sadece taşımalı eğitim gören öğrencilere kar tatilinin devam ettiği belirtilen açıklama sonrası tepkilerini özellikle sosyal medyada gerekse haber merkezimize telefonla arayarak Okullara sadece taşımalı eğitime ara verilmesi Nevşehir merkezinde yolların ve havanın durumunun da farklı olmadığını belirterek taşımalı eğitime ara verilmesini eleştirerek tepki gösterdiler.     Öğrenci ve velileri zaten taşımalı eğitimli öğrenciler gelmez ise eğitim yapılmıyor. Sınıflarda çok sayıda öğrencilerin gelmemesi nedeniyle eğitim ve öğretim tam anlamıyla yapılmaması göz önüne alınarak okulların tüm öğrencilere tatil  edilmesi gerektiğini belirterek Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a tatil konusunda bir daha düşünülmesi gerektiğini söylediler.  
Nevşehir’de Öğrenci ve Velilerden Kar Tatiline Tepki ! Yoğun kar yağışı sonrasında Nevşehir’de eğitime Pazartesi günü bir gün ara verilmişti.

Nevşehir’de Öğrenci ve Velilerden Kar Tatiline Tepki ! Yoğun kar yağışı sonrasında Nevşehir’de eğitime Pazartesi günü bir gün ara verilmişti. Pazartesi Sabah saatlerinde kara teslim olan şehir merkezinde araçlar zorluk çekti.  Kar ve buzun etkisiyle bir çok kaza meydana geldi.

 

YENİ YAPILAN AÇIKLAMA İLE SALI GÜNÜ TAŞIMALI EĞİTİM GÖREN OKULLAR TATİL EDİLDİ

Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ; Nevşehir İlimizde kar ve aşırı buzlanma nedeniyle, merkez ilçe ve diğer ilçelerimize bağlı tüm köylerimizdeki okullarımız ile  ilimiz genelinde taşıma kapsamındaki tüm öğrencilerimiz için 10.01.2017 Salı günü eğitim öğretime bir (1) gün boyunca ara verilmiştir. denildi

 

Bu mesaj sonrası sosyal medyada Öğrenci ve veliler okulların merkezde tatil edilmemesine büyük tepki gösterdi.

 

SANKİ NEVŞEHİR MERKEZ VE İLÇELERDE YOLLAR ÇOK İYİ ! 

Nevşehir şehir merkezinde kar ve buzlanmanın olduğunu vurgulayan öğrenci veliler sadece taşımalı eğitim gören öğrencilere kar tatilinin devam ettiği belirtilen açıklama sonrası tepkilerini özellikle sosyal medyada gerekse haber merkezimize telefonla arayarak Okullara sadece taşımalı eğitime ara verilmesi Nevşehir merkezinde yolların ve havanın durumunun da farklı olmadığını belirterek taşımalı eğitime ara verilmesini eleştirerek tepki gösterdiler.

 

 

Öğrenci ve velileri zaten taşımalı eğitimli öğrenciler gelmez ise eğitim yapılmıyor. Sınıflarda çok sayıda öğrencilerin gelmemesi nedeniyle eğitim ve öğretim tam anlamıyla yapılmaması göz önüne alınarak okulların tüm öğrencilere tatil  edilmesi gerektiğini belirterek Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’a tatil konusunda bir daha düşünülmesi gerektiğini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.