Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de halk otobüsleri zamlanıyor

GÜNCEL 08.03.2022 - 14:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de halk otobüsleri zamlanıyor

Türkiye’de son günlerde art arda gelen akaryakıt zamlarının ardından Nevşehir’de halk otobüsleri ücretleri da zamlanıyor.
  Türkiye’de son günlerde üst üste gelen akaryakıt zamlarının ardından öğrenci servislerinin yanı sıra halk otobüs ücretleri de zamlanıyor. Akaryakıta gelen zamlar sonrasında ise Nevşehir’de 3 lira 50 kuruş olan öğrenci fiyatları 5 liraya, 4 lira olan tam fiyatlar ise 6 liraya yükseliyor. Nevşehir’de halk otobüslerinde yeni ücret tarifesi 14 Mart Pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlayacak.
Türkiye’de son günlerde art arda gelen akaryakıt zamlarının ardından Nevşehir’de halk otobüsleri ücretleri da zamlanıyor.

 


Türkiye’de son günlerde üst üste gelen akaryakıt zamlarının ardından öğrenci servislerinin yanı sıra halk otobüs ücretleri de zamlanıyor. Akaryakıta gelen zamlar sonrasında ise Nevşehir’de 3 lira 50 kuruş olan öğrenci fiyatları 5 liraya, 4 lira olan tam fiyatlar ise 6 liraya yükseliyor.


Nevşehir’de halk otobüslerinde yeni ücret tarifesi 14 Mart Pazartesi gününden itibaren uygulanmaya başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.