Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de gizli buzlanma kazalara neden oldu

ASAYİŞ 18.01.2024 - 09:04, Güncelleme: 18.01.2024 - 09:04
 

Nevşehir’de gizli buzlanma kazalara neden oldu

Nevşehir’de bu sabah saatlerinde çevreyolu ve Kaymaklı yolunda gizli buzlanma nedeniyle 3 farklı kaza meydana geldi.
  Nevşehir güne trafik kazaları ile başladı. Nevşehir çevre yolunda meydana gelen iki farklı trafik kazasında bir araç yan yatarken diğer kazaya ise 2 araç karıştı. Kazada 1 kişi yaralanırken araçlarda maddi hasar oluştu. Nevşehir’de diğer bir kaza ise Kaymaklı yolunda meydana geldi. Kaymaklı yolunda yollarda oluşan gizli buzlanma nedeniyle otomobil yoldan çıkarken kazada maddi hasar meydana geldi.
Nevşehir’de bu sabah saatlerinde çevreyolu ve Kaymaklı yolunda gizli buzlanma nedeniyle 3 farklı kaza meydana geldi.

 

Nevşehir güne trafik kazaları ile başladı. Nevşehir çevre yolunda meydana gelen iki farklı trafik kazasında bir araç yan yatarken diğer kazaya ise 2 araç karıştı. Kazada 1 kişi yaralanırken araçlarda maddi hasar oluştu.

Nevşehir’de diğer bir kaza ise Kaymaklı yolunda meydana geldi. Kaymaklı yolunda yollarda oluşan gizli buzlanma nedeniyle otomobil yoldan çıkarken kazada maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.