Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de “Genç Yürüyüş Bilgi Yarışması” protokolü imzalandı

EĞİTİM 27.09.2023 - 14:52, Güncelleme: 27.09.2023 - 14:52
 

Nevşehir’de “Genç Yürüyüş Bilgi Yarışması” protokolü imzalandı

Nevşehir’de 9.sınıf öğrencilerini kapsayan Genç Yürüyüş Bilgi Yarışması protokolü imzalandı.
  Nevşehir’de 9.sınıf öğrencilerini kapsayan içerisinde eğitim, kültür ve sosyal aktiviteler barındıran “Genç Yürüyüş Bilgi Yarışması” isimli proje ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri arasında işbirliği protokolü Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında imzalandı. 9. sınıf öğrencilerinin manevi bilgi, duygu ve düşüncelerinin gelişimine katkıda bulunmak, ilmihal bilgisini kavratmak, kitap okuma alışkanlıklarına katkıda bulunmak ve dini duyarlılığı geliştirmek ve sınav tecrübelerine katkıda bulunmak amacı güden proje; kapsamında başarı gösteren 40 erkek ve 40 kız öğrenci çeşitli hediyeler kazanacak.
Nevşehir’de 9.sınıf öğrencilerini kapsayan Genç Yürüyüş Bilgi Yarışması protokolü imzalandı.

 

Nevşehir’de 9.sınıf öğrencilerini kapsayan içerisinde eğitim, kültür ve sosyal aktiviteler barındıran “Genç Yürüyüş Bilgi Yarışması” isimli proje ilgili kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum örgütleri arasında işbirliği protokolü Nevşehir Valisi Ali Fidan başkanlığında imzalandı.

9. sınıf öğrencilerinin manevi bilgi, duygu ve düşüncelerinin gelişimine katkıda bulunmak, ilmihal bilgisini kavratmak, kitap okuma alışkanlıklarına katkıda bulunmak ve dini duyarlılığı geliştirmek ve sınav tecrübelerine katkıda bulunmak amacı güden proje; kapsamında başarı gösteren 40 erkek ve 40 kız öğrenci çeşitli hediyeler kazanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.