Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de Cumhuriyet Bayramı voleybol turnuvası düzenlenecek

SPOR 03.10.2023 - 10:41, Güncelleme: 03.10.2023 - 10:41
 

Nevşehir’de Cumhuriyet Bayramı voleybol turnuvası düzenlenecek

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 100.yıldönümü etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenlenecek.
  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında; Tüm vatandaşlarımız arasında iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak, spora teşvik etmek amacıyla tüm vatandaşlarımızın katılımıyla Voleybol turnuvası düzenlenecek. Başvurular 4-16 Ekim 2023 tarihleri arasında e-devlet üzerinden veya Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şahsen müracaat ederek başvurulabilecek. Voleybol turnuvası katılım şartları şu şekilde: *Başvurular Spor Bilgi Sisteminden e devlet veya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne yapılacaktır. *25 yaş üzeri kadın-erkek aynı takımda oynayabilecektir.(1995 doğum tarihi öncesi sporcular başvuru yapabilir) *Esame listeleri takım sorumlusu tarafından en geç 16 Ekim mesai bitimine kadar Gençlik Spor İl Müdürlüğü spor servisine teslim edilecektir. *Maçlar kazanılmış 2 set üzerinden yarı final ve final maçları kazanılmış 3 set üzerinden oynanacaktır. *Takımlar en az 6 kişi en fazla 12 kişiden oluşacaktır. *Takımlar tek tip forma giyecekler forma numaralarını görünür şekilde olacaktır. *TVF oyun kuralları geçerlidir. *Dereceye giren takımlar madalya ile ödüllendirilecektir.
Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Cumhuriyetimizin 100.yıldönümü etkinlikleri kapsamında voleybol turnuvası düzenlenecek.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Cumhuriyetimizin 100. yılı kapsamında; Tüm vatandaşlarımız arasında iş birliğini artırmak, insanların bedenen ve ruhen sağlıklı olmalarını sağlamak ve spor yapma alışkanlığını kazandırmak, spora teşvik etmek amacıyla tüm vatandaşlarımızın katılımıyla Voleybol turnuvası düzenlenecek.

Başvurular 4-16 Ekim 2023 tarihleri arasında e-devlet üzerinden veya Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne şahsen müracaat ederek başvurulabilecek.

Voleybol turnuvası katılım şartları şu şekilde:

*Başvurular Spor Bilgi Sisteminden e devlet veya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne yapılacaktır.

*25 yaş üzeri kadın-erkek aynı takımda oynayabilecektir.(1995 doğum tarihi öncesi sporcular başvuru yapabilir)

*Esame listeleri takım sorumlusu tarafından en geç 16 Ekim mesai bitimine kadar Gençlik Spor İl Müdürlüğü spor servisine teslim edilecektir.

*Maçlar kazanılmış 2 set üzerinden yarı final ve final maçları kazanılmış 3 set üzerinden oynanacaktır.

*Takımlar en az 6 kişi en fazla 12 kişiden oluşacaktır.

*Takımlar tek tip forma giyecekler forma numaralarını görünür şekilde olacaktır.

*TVF oyun kuralları geçerlidir.

*Dereceye giren takımlar madalya ile ödüllendirilecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.