Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de alkollü sürücü kazaya neden oldu: 2 kişi yaralandı

ASAYİŞ 12.04.2024 - 23:18, Güncelleme: 12.04.2024 - 23:18
 

Nevşehir'de alkollü sürücü kazaya neden oldu: 2 kişi yaralandı

Nevşehir'de bu akşam saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı aracın kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
  Nevşehir’de bu akşam saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana gelen kazada alkollü olduğu belirtilen 50 ABR 794 plakalı Egemen Ç. idaresindeki otomobil, önce kırmızı ışıkta bekleyen Mustafa K.'nin kullandığı 50 BE 717 plakalı otomobile daha sonrada sürücüsü öğrenilemeyen 27 L 2647 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, sürücü Egemen Ç. araç içinde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından araç içinden çıkartıldı. Kazada yaralanan her iki araç sürücüsü de Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Nevşehir'de bu akşam saatlerinde alkollü olduğu iddia edilen sürücünün kullandığı aracın kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 

Nevşehir’de bu akşam saatlerinde Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana gelen kazada alkollü olduğu belirtilen 50 ABR 794 plakalı Egemen Ç. idaresindeki otomobil, önce kırmızı ışıkta bekleyen Mustafa K.'nin kullandığı 50 BE 717 plakalı otomobile daha sonrada sürücüsü öğrenilemeyen 27 L 2647 plakalı hafif ticari araca çarptı. Kazada 2 kişi yaralanırken, sürücü Egemen Ç. araç içinde sıkıştı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından araç içinden çıkartıldı. Kazada yaralanan her iki araç sürücüsü de Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.