Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 75.YIl Ortaokulundan E-Twining Başarısı

EĞİTİM 20.10.2016 - 15:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 75.YIl Ortaokulundan E-Twining Başarısı

75.Yıl Ortaokulu İngilizce öğretmeni Kezban Çimentepe 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu ''Türkçem Ses Bayrağım ve Action English '' isimli E-Twining Projelerinin sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü ile ödüllendirildi.
75.Yıl Ortaokulu İngilizce öğretmeni Kezban Çimentepe 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu ''Türkçem Ses Bayrağım ve Action English '' isimli  E-Twining Projelerinin sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü ile ödüllendirildi.     Ödül töreni öncesinde Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ziyaret edilerek projelerle ilgili bilgi verildi.     Ardından da ödül töreni için Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın makamına geçildi. Burada Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a projelerle ilgili bilgi sunuldu ardından da ödül töreni gerçekleştirildi.     Vali Aktaş bu gibi projelerin devamının gelmesini ve başarıların devam etmesini temenni ederek başarıdan dolayı İngilizce öğretmeni Kezban Çimentepe'yi ve Okul Müdürü Tahsin Gedik'i tebrik etti.       Okul Müdürü Tahsin Gedik yaptığı açıklamada;   İngilizce öğretmeni Kezban Çimentepe'yi çalışmalarından ve başarısından dolayı tebrik ettiğini ve 75.Yıl Ortaokulu ailesi olarak tüm unsurlarımızın bu ve benzeri akademik, sportif ve kültürel faaliyetlerin sonunda elde edilen başarılarla mutlu olduklarını ve daima daha da iyisini gerçekleştirmek için güç kazandıklarını belirtti.  
75.Yıl Ortaokulu İngilizce öğretmeni Kezban Çimentepe 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu ''Türkçem Ses Bayrağım ve Action English '' isimli E-Twining Projelerinin sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü ile ödüllendirildi.

75.Yıl Ortaokulu İngilizce öğretmeni Kezban Çimentepe 2015 yılında gerçekleştirmiş olduğu ''Türkçem Ses Bayrağım ve Action English '' isimli  E-Twining Projelerinin sonucunda Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödülü ile ödüllendirildi.

 

 

Ödül töreni öncesinde Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ziyaret edilerek projelerle ilgili bilgi verildi.

 

 

Ardından da ödül töreni için Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın makamına geçildi. Burada Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'a projelerle ilgili bilgi sunuldu ardından da ödül töreni gerçekleştirildi.

 

 

Vali Aktaş bu gibi projelerin devamının gelmesini ve başarıların devam etmesini temenni ederek başarıdan dolayı İngilizce öğretmeni Kezban Çimentepe'yi ve Okul Müdürü Tahsin Gedik'i tebrik etti.

 

 

 

Okul Müdürü Tahsin Gedik yaptığı açıklamada;   İngilizce öğretmeni Kezban Çimentepe'yi çalışmalarından ve başarısından dolayı tebrik ettiğini ve 75.Yıl Ortaokulu ailesi olarak tüm unsurlarımızın bu ve benzeri akademik, sportif ve kültürel faaliyetlerin sonunda elde edilen başarılarla mutlu olduklarını ve daima daha da iyisini gerçekleştirmek için güç kazandıklarını belirtti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.