Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 32 kütüphanede 478 bin 767 kitap bulunuyor

KÜLTÜR-SANAT 28.03.2023 - 10:35, Güncelleme: 28.03.2023 - 10:39
 

Nevşehir’de 32 kütüphanede 478 bin 767 kitap bulunuyor

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
  Her yıl 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yaptığı açıklamada kütüphaneler tarihe, geleceğe ve bilgiye açılan kapıdır. İl genelinde 32 kütüphanemizde 478 bin 767 kitap bulunuyor. Sizleri kütüphanelerimizdeki kitaplarımızla buluşmaya davet ediyoruz diye konuştu. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Orhan Kekeç, Kütüphane Müdür Vekili Atalay Tutar ve beraberindeki personeller Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret ederek Kütüphaneler Haftası dolayısıyla yapılacak olan çalışmalar hakkında Vali Becel’e bilgiler verdi.  
Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Her yıl 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel yaptığı açıklamada kütüphaneler tarihe, geleceğe ve bilgiye açılan kapıdır. İl genelinde 32 kütüphanemizde 478 bin 767 kitap bulunuyor. Sizleri kütüphanelerimizdeki kitaplarımızla buluşmaya davet ediyoruz diye konuştu.

Kütüphaneler Haftası dolayısıyla Nevşehir İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Orhan Kekeç, Kütüphane Müdür Vekili Atalay Tutar ve beraberindeki personeller Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel’i ziyaret ederek Kütüphaneler Haftası dolayısıyla yapılacak olan çalışmalar hakkında Vali Becel’e bilgiler verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.