Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kavak’ta iftar çadırı geleneği devam ediyor

İLÇELER 28.03.2023 - 09:09, Güncelleme: 28.03.2023 - 09:09
 

Kavak’ta iftar çadırı geleneği devam ediyor

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde Ramazan ayı dolayısıyla iftar çadırı geleneği devam ediyor.
  Kavak Belediyesi eski düğün salonunda hayırseverler ve belediye tarafından ihtiyaç sahipleri, yaşlı, engelli, kimsesiz ve depremzede ailelere Ramazan Ayı boyunca iftar yemekleri hazırlanıp dağıtımı gerçekleştiriliyor. Çadırda iftarını açmak isteyen vatandaşlarımız da buraya gelerek iftarlarını açıyorlar. Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı "Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yine tek başına yaşayan ve yemek yapamayacak durumda olan ihtiyaç sahibi insanlarımızın iftar yemeklerini hazırlayıp evlerine ulaştırıyoruz. Allah bu organizasyona sahip çıkan destek veren tüm hayırseverlerimizden razı olsun" dedi.  
Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kavak beldesinde Ramazan ayı dolayısıyla iftar çadırı geleneği devam ediyor.

 

Kavak Belediyesi eski düğün salonunda hayırseverler ve belediye tarafından ihtiyaç sahipleri, yaşlı, engelli, kimsesiz ve depremzede ailelere Ramazan Ayı boyunca iftar yemekleri hazırlanıp dağıtımı gerçekleştiriliyor. Çadırda iftarını açmak isteyen vatandaşlarımız da buraya gelerek iftarlarını açıyorlar.

Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı "Mübarek Ramazan ayının gelmesiyle birlikte yine tek başına yaşayan ve yemek yapamayacak durumda olan ihtiyaç sahibi insanlarımızın iftar yemeklerini hazırlayıp evlerine ulaştırıyoruz. Allah bu organizasyona sahip çıkan destek veren tüm hayırseverlerimizden razı olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.