Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 3 araç birbirine girdi, 7 kişi yaralandı

ASAYİŞ 15.02.2024 - 22:21, Güncelleme: 15.02.2024 - 22:21
 

Nevşehir'de 3 araç birbirine girdi, 7 kişi yaralandı

Nevşehir’de akşam saatlerinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.
  Edinilen bilgiye göye E.A. yönetimindeki 50 ADY 060 plakalı otomobil kırmızı ışıkta durdu. K.B. yönetimindeki 50 AAS 663 plakalı otomobil duramayarak önündeki araca çaptı. Daha sonra H.Ö. yönetimindeki 50 LE 742 plakalı otomobile çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüleri ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan R.Ö., H.Ö, M.K ve H.K. yaralandı. Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesi başta olmak üzere Kapadokya ve Versa Hastanesinde tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.  
Nevşehir’de akşam saatlerinde 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göye E.A. yönetimindeki 50 ADY 060 plakalı otomobil kırmızı ışıkta durdu. K.B. yönetimindeki 50 AAS 663 plakalı otomobil duramayarak önündeki araca çaptı. Daha sonra H.Ö. yönetimindeki 50 LE 742 plakalı otomobile çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüleri ile birlikte otomobilde yolcu olarak bulunan R.Ö., H.Ö, M.K ve H.K. yaralandı. Yaralılar Nevşehir Devlet Hastanesi başta olmak üzere Kapadokya ve Versa Hastanesinde tedavi altına alınırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.