Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir ve Kayserili öğretmenler dostluk maçında buluştu

EĞİTİM 22.11.2022 - 21:36, Güncelleme: 22.11.2022 - 21:36
 

Nevşehir ve Kayserili öğretmenler dostluk maçında buluştu

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Nevşehirli öğretmenler ile Kayserili öğretmenler dostluk maçında karşı karşıya geldi.
Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü 2 nolu çim sahada düzenlenen dostluk maçına Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile öğretmenler katıldı. Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, yapılan bu müsabakanın iki ilin kaynaşmasını sağlayacak etkinlik olduğunu belirtti. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik’de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün daha güzel geçmesi için sembolik bir maç yapacaklarını söyledi. Müsabaka öncesi Tüfad Nevşehir Başkanı Kenan Gerçeker tarafından Nevşehir İl Millî Memet Polat ve Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik'e günün anısına plaket takdimi yapıldı. Daha sonra İl Millî Eğitim Müdürleri de illerinin spor kulüpleri olan Y.Kayserispor ve Nevşehirspor formalarını da birbirlerine hediye ettiler. Her iki ilin Milli Eğitim Müdürlerinin de forma giydiği maç 20’şer dakikadan iki devre oynandı. 2-2 berabere biterken maçın kazananı dostluk oldu. Dostluk maçının sonunda Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından İl Millî Eğitim Müdürlerine kupaları verildi.  
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Nevşehirli öğretmenler ile Kayserili öğretmenler dostluk maçında karşı karşıya geldi.

Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürlüğü 2 nolu çim sahada düzenlenen dostluk maçına Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir ile öğretmenler katıldı.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Memet Polat, yapılan bu müsabakanın iki ilin kaynaşmasını sağlayacak etkinlik olduğunu belirtti. Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik’de 24 Kasım Öğretmenler Günü’nün daha güzel geçmesi için sembolik bir maç yapacaklarını söyledi.

Müsabaka öncesi Tüfad Nevşehir Başkanı Kenan Gerçeker tarafından Nevşehir İl Millî Memet Polat ve Kayseri İl Millî Eğitim Müdürü Ayhan Teltik'e günün anısına plaket takdimi yapıldı.

Daha sonra İl Millî Eğitim Müdürleri de illerinin spor kulüpleri olan Y.Kayserispor ve Nevşehirspor formalarını da birbirlerine hediye ettiler.

Her iki ilin Milli Eğitim Müdürlerinin de forma giydiği maç 20’şer dakikadan iki devre oynandı. 2-2 berabere biterken maçın kazananı dostluk oldu.

Dostluk maçının sonunda Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir tarafından İl Millî Eğitim Müdürlerine kupaları verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.