Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Ürgüp yolunda trafik kazası: 2 yaralı

ASAYİŞ 18.01.2024 - 10:35, Güncelleme: 18.01.2024 - 10:35
 

Nevşehir Ürgüp yolunda trafik kazası: 2 yaralı

Nevşehir-Ürgüp yolunda meydana gelen ve 4 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
  Olumsuz hava koşulları nedeniyle kentin birçok noktasında yollarda buzlanma meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan buzlanma da beraberinde kazaları getirdi. Nevşehir Ürgüp karayolu İbrahim Paşa yolunda meydana gelen buzlanma nedeniyle 4 araç kaza yaptı. Büşra Ç. yönetimindeki 50 ET 029 plakalı otomobili ile Ürgüp istikametinden Nevşehir istikametine giderken yoldaki aşırı buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole takla attı. Kazayı gören Beyza E.’de yönetimindeki 57 ABD 355 plakalı otomobili ile kaza yapan araca çarpmamak için durmaya çalışınca o da kazaya karıştı. Aynı yönde ilerleyen Esra Ç.T.’de aynı noktada aracının hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Kazaya karışan araçlardaki vatandaşların uyarıları sonrasında aynı yönde ilerleyen Ali D.’de 50 UH 444 plakalı minibüsü ile duramayınca orta refüje çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Nevşehir-Ürgüp yolunda meydana gelen ve 4 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

 

Olumsuz hava koşulları nedeniyle kentin birçok noktasında yollarda buzlanma meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan buzlanma da beraberinde kazaları getirdi.

Nevşehir Ürgüp karayolu İbrahim Paşa yolunda meydana gelen buzlanma nedeniyle 4 araç kaza yaptı.

Büşra Ç. yönetimindeki 50 ET 029 plakalı otomobili ile Ürgüp istikametinden Nevşehir istikametine giderken yoldaki aşırı buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole takla attı. Kazayı gören Beyza E.’de yönetimindeki 57 ABD 355 plakalı otomobili ile kaza yapan araca çarpmamak için durmaya çalışınca o da kazaya karıştı. Aynı yönde ilerleyen Esra Ç.T.’de aynı noktada aracının hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Kazaya karışan araçlardaki vatandaşların uyarıları sonrasında aynı yönde ilerleyen Ali D.’de 50 UH 444 plakalı minibüsü ile duramayınca orta refüje çarptı.

Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 2 kişi kentteki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.