Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Spor, Mağlubiyet İle Başladı

SPOR 25.09.2016 - 15:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Spor, Mağlubiyet İle Başladı

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti.
  Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti.   Bölgesel Amatör Ligde “O sene bu sene, Amatörde son sene” parolasıyla başlamış olduğumuz 6.grupta Yozgat Spor maçında sahadan 2-1 mağlubiyet ile ayrıldık. Nevşehir spor maçta ilk yarıda henüz daha 6. Dakikada Burak Mete’nin kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. İlk yarıda karşılıklı ataklar ile 1-0 sona erdi.   Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi Yozgat spor olurken Yozgat aradığı golü 54.dakika da Ali Yakup ile buldu. Bu dakikadan sonra Nevşehir spor gol için yüklense de aradığı golü bir türlü bulamazken Yozgat Sporda Ali Yakup bir kez daha sahneye çıkarak takımını öne geçiren golü kaydetti.    Yozgat Taraftarları Nevşehir Otobüslerine Saldırdı Yozgat spor taraftarları ise maçta takımlarını desteklemek için Yozgat’a giden Nevşehir sporlu taraftarları taşıyan otobüslere taşlı sopalı saldırdı. Nevşehir spor taraftarlarını taşıyan otobüslerin camları kırıldı.   Yozgat Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ise Nevşehir Spor taraftarlarına saldıran Yozgat Spor taraftarlarını sadece seyretmek ile yetinmesi ise adeta olaylara göz yumuldu şeklinde yorumlandı. 
Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti.

 

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir spor öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti.

 

Bölgesel Amatör Ligde “O sene bu sene, Amatörde son sene” parolasıyla başlamış olduğumuz 6.grupta Yozgat Spor maçında sahadan 2-1 mağlubiyet ile ayrıldık. Nevşehir spor maçta ilk yarıda henüz daha 6. Dakikada Burak Mete’nin kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. İlk yarıda karşılıklı ataklar ile 1-0 sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi Yozgat spor olurken Yozgat aradığı golü 54.dakika da Ali Yakup ile buldu. Bu dakikadan sonra Nevşehir spor gol için yüklense de aradığı golü bir türlü bulamazken Yozgat Sporda Ali Yakup bir kez daha sahneye çıkarak takımını öne geçiren golü kaydetti. 

 

Yozgat Taraftarları Nevşehir Otobüslerine Saldırdı

Yozgat spor taraftarları ise maçta takımlarını desteklemek için Yozgat’a giden Nevşehir sporlu taraftarları taşıyan otobüslere taşlı sopalı saldırdı. Nevşehir spor taraftarlarını taşıyan otobüslerin camları kırıldı.

 

Yozgat Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları ise Nevşehir Spor taraftarlarına saldıran Yozgat Spor taraftarlarını sadece seyretmek ile yetinmesi ise adeta olaylara göz yumuldu şeklinde yorumlandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.