Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi’nde Oturanlara Müjde

NEVŞEHİR 10.04.2017 - 15:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi’nde Oturanlara Müjde

Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi’nden Devlet Hastanesine Otobüs Hattı Oluşturuldu
Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi’nden Devlet Hastanesine Otobüs Hattı Oluşturuldu   Nevşehir Belediyesi İbrahimpaşa Mahallesi sakinlerinden gelen talepleri değerlendirerek, bu bölgeden Nevşehir Devlet Hastanesi’ne gidecek vatandaşlar için bir otobüs hattı daha oluşturdu.   Modern Pazaryeri önünden 11 Nisan 2017 saat 07.15’ de ilk seferin yapılacağı hatta saatte bir halk otobüsü hizmet verecek.   Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, İbrahimpaşa Mahallesi sakinlerinin Nevşehir Devlet Hastanesi’ne ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşandığı yönünde alınan başvuruların değerlendirilmesi ile Nevşehir Modern Pazaryeri-Hastane arasında bir otobüs hattının oluşturulması kararı verildi.   Alınan karar gereğince oluşturulan hatta ilk sefer 11 Nisan 2017 Salı günü saat 07.15’de Modern Sebze Pazarı önünde başlayıp Yunus Emre Caddesi, Adalet Sarayı, Kapadokya Forum Alışveriş Merkezi, Çevre Yolu ve Zübeyde Hanım Caddesi’ni takip ederek Nevşehir Devlet Hastanesi’ne ulaşacak.
Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi’nden Devlet Hastanesine Otobüs Hattı Oluşturuldu

Nevşehir İbrahimpaşa Mahallesi’nden Devlet Hastanesine Otobüs Hattı Oluşturuldu

 

Nevşehir Belediyesi İbrahimpaşa Mahallesi sakinlerinden gelen talepleri değerlendirerek, bu bölgeden Nevşehir Devlet Hastanesi’ne gidecek vatandaşlar için bir otobüs hattı daha oluşturdu.

 

Modern Pazaryeri önünden 11 Nisan 2017 saat 07.15’ de ilk seferin yapılacağı hatta saatte bir halk otobüsü hizmet verecek.

 

Nevşehir Belediye Başkanlığı’ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, İbrahimpaşa Mahallesi sakinlerinin Nevşehir Devlet Hastanesi’ne ulaşımda ciddi sıkıntılar yaşandığı yönünde alınan başvuruların değerlendirilmesi ile Nevşehir Modern Pazaryeri-Hastane arasında bir otobüs hattının oluşturulması kararı verildi.

 

Alınan karar gereğince oluşturulan hatta ilk sefer 11 Nisan 2017 Salı günü saat 07.15’de Modern Sebze Pazarı önünde başlayıp Yunus Emre Caddesi, Adalet Sarayı, Kapadokya Forum Alışveriş Merkezi, Çevre Yolu ve Zübeyde Hanım Caddesi’ni takip ederek Nevşehir Devlet Hastanesi’ne ulaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.