Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir HEM'de yaz kursları açılması planlanıyor

EĞİTİM 05.07.2023 - 14:55, Güncelleme: 05.07.2023 - 14:55
 

Nevşehir HEM'de yaz kursları açılması planlanıyor

NEVŞEHİR(MHA) Şehit Jandarma Onb. Muhammet Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Kurum Müdürü Fedakâr Koçak yaz tatilinde kurum bünyesinde açılması planlanan kurslarla ilgili bilgiler aktardı.
  Söz konusu kurslara gerek bizzat başvuru gerekse e-devlet üzerinden müracaatta bulunularak katılım sağlanabileceğini belirten Koçak, "Kurumumuz bünyesinde yaz kursları çerçevesinde Okul servis şoför ve hostes eğitimi kursu, Halk eğitimlerde usta öğretici olarak çalışmak isteyenlere yönelik oryantasyon eğitimi, okul kantinleri açmak isteyenlere kantin işletmeciliği kursu, Demir doğrama ve kaynak eğitimi kursu, Ücretli öğretmenler için özel eğitim öğretmenliği kurslarını açmayı planlıyoruz. Bu kurslarımıza müracaat etmek isteyenlerin bizzat kurumumuza gelerek veya e-devlet ve e- yaygın üzerinden başvuruda bulunulabilecektir" dedi.   Koçak ayrıca kaynakçılık kursunun (iş garantili) Nevşehir belediyesi ile iş birliğinde açılacağını da sözlerine ekledi.  
NEVŞEHİR(MHA) Şehit Jandarma Onb. Muhammet Can Biçici Nevşehir Halk Eğitim Merkezi Kurum Müdürü Fedakâr Koçak yaz tatilinde kurum bünyesinde açılması planlanan kurslarla ilgili bilgiler aktardı.

 

Söz konusu kurslara gerek bizzat başvuru gerekse e-devlet üzerinden müracaatta bulunularak katılım sağlanabileceğini belirten Koçak, "Kurumumuz bünyesinde yaz kursları çerçevesinde Okul servis şoför ve hostes eğitimi kursu, Halk eğitimlerde usta öğretici olarak çalışmak isteyenlere yönelik oryantasyon eğitimi, okul kantinleri açmak isteyenlere kantin işletmeciliği kursu, Demir doğrama ve kaynak eğitimi kursu, Ücretli öğretmenler için özel eğitim öğretmenliği kurslarını açmayı planlıyoruz. Bu kurslarımıza müracaat etmek isteyenlerin bizzat kurumumuza gelerek veya e-devlet ve e- yaygın üzerinden başvuruda bulunulabilecektir" dedi.  

Koçak ayrıca kaynakçılık kursunun (iş garantili) Nevşehir belediyesi ile iş birliğinde açılacağını da sözlerine ekledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.