Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor'da bu mağlubiyet yönetime yazar

SPOR 11.02.2024 - 20:36, Güncelleme: 11.02.2024 - 20:36
 

Nevşehir Belediyespor'da bu mağlubiyet yönetime yazar

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da bugün alınan Bursa Yıldırımspor karşısında 2-0’lık mağlubiyetin tek sorumlusu yönetim oldu.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor bugün Gazi Stadyumunda konuk ettiği Bursa Yıldırımspor’a 2-0 mağlup olarak yeniden ateş hattına geriledi. Nevşehir Belediyespor hafta içerisinde yeni teknik direktör bulmadan İbrahim Cezayir ile yollarını ayırması ve sonrasında Kulüp Asbaşkanı Caner Demir’in iddialara göre Teknik Direktör İbrahim Cezayir ve Yardımcı Hocalar ile karakolluk olması takıma mağlubiyeti getiren etkenlerden oldu.  Gazi Stadyumunda Bursa Yıldırımspor karşısında takımı Teknik Direktörsüz bırakan yönetim mağlubiyetin de tek sorumlusu olması spor kamuoyunca konuşulmaya başlandı.  Nevşehir Belediyespor Kulüp Asbaşkanı Caner Demir’e tavsiyemiz basın mensuplarına facebook üzerinden ithamlarda bulunması yerine Nevşehir Belediyespor’a odaklanmasını öneririz.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’da bugün alınan Bursa Yıldırımspor karşısında 2-0’lık mağlubiyetin tek sorumlusu yönetim oldu.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor bugün Gazi Stadyumunda konuk ettiği Bursa Yıldırımspor’a 2-0 mağlup olarak yeniden ateş hattına geriledi. Nevşehir Belediyespor hafta içerisinde yeni teknik direktör bulmadan İbrahim Cezayir ile yollarını ayırması ve sonrasında Kulüp Asbaşkanı Caner Demir’in iddialara göre Teknik Direktör İbrahim Cezayir ve Yardımcı Hocalar ile karakolluk olması takıma mağlubiyeti getiren etkenlerden oldu. 

Gazi Stadyumunda Bursa Yıldırımspor karşısında takımı Teknik Direktörsüz bırakan yönetim mağlubiyetin de tek sorumlusu olması spor kamuoyunca konuşulmaya başlandı. 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Asbaşkanı Caner Demir’e tavsiyemiz basın mensuplarına facebook üzerinden ithamlarda bulunması yerine Nevşehir Belediyespor’a odaklanmasını öneririz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.