Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Siirt İl Özel İdarespor’u eli boş gönderdi

SPOR 03.04.2024 - 17:34, Güncelleme: 03.04.2024 - 17:34
 

Nevşehir Belediyespor, Siirt İl Özel İdarespor’u eli boş gönderdi

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 26.haftasında Gazi Stadyumunda konuk ettiği Siirt İl Özel İdarespor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
  TFF 3.Lig 4.Grup 26.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Siirt İl Özel İdarespor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda tempolu bir oyun sergilerken ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısının 54.dakikasında frikik atışı kazandı. Nevşehir Belediyespor’da frikik atışını kullanan Umut Sözen’in vuruşu ile Nevşehir Belediyespor maçta 1-0 öne geçti. Konuk ekip karşılaşmanın 67.dakikasında Güray Fırat’ın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalırken mücadelenin geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 1-0 galibiyet ile ayrıldı. Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 26’ya çıkartırken ligde de 11.sıraya yükseldi.      
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 26.haftasında Gazi Stadyumunda konuk ettiği Siirt İl Özel İdarespor’u 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

 

TFF 3.Lig 4.Grup 26.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Siirt İl Özel İdarespor’u konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımda tempolu bir oyun sergilerken ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlandı. Nevşehir Belediyespor karşılaşmanın ikinci yarısının 54.dakikasında frikik atışı kazandı. Nevşehir Belediyespor’da frikik atışını kullanan Umut Sözen’in vuruşu ile Nevşehir Belediyespor maçta 1-0 öne geçti. Konuk ekip karşılaşmanın 67.dakikasında Güray Fırat’ın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalırken mücadelenin geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 1-0 galibiyet ile ayrıldı.

Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 26’ya çıkartırken ligde de 11.sıraya yükseldi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.