Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Muş deplasmanından 1 puan ile döndü

SPOR 10.03.2024 - 18:49, Güncelleme: 10.03.2024 - 18:49
 

Nevşehir Belediyespor, Muş deplasmanından 1 puan ile döndü

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 24.haftasında deplasmanda karşılaştığı Muşspor ile 0-0 berabere kaldı.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 24.haftasında deplasmanda Muşspor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçilirken her iki takımda eşitliği bozacak golü kaydedemeyince ilk yarısı golsüz tamamlandı. Maçın ikinci yarısında daha istekli bir sergileyen Nevşehir Belediyespor yakaladığı pozisyonlardan faydalanamayınca maçın 90 dakikası 0-0 eşitlikle tamamlandı. Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 20’ye çıkarttı.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 24.haftasında deplasmanda karşılaştığı Muşspor ile 0-0 berabere kaldı.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin 24.haftasında deplasmanda Muşspor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk yarısı karşılıklı ataklar ile geçilirken her iki takımda eşitliği bozacak golü kaydedemeyince ilk yarısı golsüz tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında daha istekli bir sergileyen Nevşehir Belediyespor yakaladığı pozisyonlardan faydalanamayınca maçın 90 dakikası 0-0 eşitlikle tamamlandı.

Bu sonucun ardından Nevşehir Belediyespor puanını 20’ye çıkarttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.