Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor kendi sahasında da kayıp

SPOR 11.02.2024 - 16:02, Güncelleme: 11.02.2024 - 16:02
 

Nevşehir Belediyespor kendi sahasında da kayıp

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Bursa Yıldırımspor’a 2-0 mağlup oldu.
  TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 19.haftasında Gazi Stadyumunda Bursa Yıldırımspor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı golsüz sonuçlanırken Nevşehir Belediyespor ilk yarıda etkisiz bir oyun sergiledi. Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip Bursa Yıldırımspor etkili bir oyun sergilerken karşılaşmanın 73.dakikasında Erdal Kaya’nın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu golden bir dakika sonrasında dakikalar 74.’ü gösterdiğinde Bursa Yıldırımspor golcü oyuncu Erdal Kaya ile maçta 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Bursa Yıldırımspor, Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı.
TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Bursa Yıldırımspor’a 2-0 mağlup oldu.

 

TFF 3.Lig 4.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 19.haftasında Gazi Stadyumunda Bursa Yıldırımspor’u konuk etti. Mücadelenin ilk yarısı golsüz sonuçlanırken Nevşehir Belediyespor ilk yarıda etkisiz bir oyun sergiledi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında konuk ekip Bursa Yıldırımspor etkili bir oyun sergilerken karşılaşmanın 73.dakikasında Erdal Kaya’nın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu golden bir dakika sonrasında dakikalar 74.’ü gösterdiğinde Bursa Yıldırımspor golcü oyuncu Erdal Kaya ile maçta 2-0 öne geçti. Karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmayınca Bursa Yıldırımspor, Gazi Stadyumunda Nevşehir Belediyespor’u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.