MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Minik yüreklerden ‘Arefe Çiçekleri’ kampanyasına destek

NEVŞEHİR 13.04.2022 - 12:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Minik yüreklerden ‘Arefe Çiçekleri’ kampanyasına destek

Nevşehir İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Nevşehir Şubesi iş birliğinde Kur'an kursu öğreticileri tarafından Arefe Çiçekleri kampanyası başlatıldı.
    NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Nevşehir Şubesi iş birliğinde Kur'an kursu öğreticileri tarafından Arefe Çiçekleri kampanyası başlatıldı.    Kampanyaya Nevşehir Müftülüğüne bağlı Hacı Asım ve Nezahat Atabilen Kur'an Kursu 4-6 yaş sınıfında eğitim gören minik öğrencilerden büyük destek geldi.    Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma Zengin rehberliğinde İl Müftülüğünü ziyaret eden minik yürekler, 4-6 yaş sınıfı Kur'an Kursu Öğreticisi Zehra Güngör nezaretinde sınıflarında oluşturdukları kumbarada biriktirdikleri harçlıklarını yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocukların bayramlık ihtiyaçlarını karşılamak üzere TDV Nevşehir Şubesine bağışladı.    Minikleri tebrik ederek çeşitli hediyeler veren İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, "Çocuklarımızın erken yaşta sevgi, şefkat ve yardımlaşma konularında böylesine bilinçli olmaları, 4-6 yaş Kur'an kurslarımızın önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Çocuklarımızın bilinçli bir şekilde, dini sahih kaynaklardan öğrenerek yetişmeleri noktasında büyük emekleri olan başta aileleri olmak üzere bütün Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum" dedi. 
Nevşehir İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Nevşehir Şubesi iş birliğinde Kur'an kursu öğreticileri tarafından Arefe Çiçekleri kampanyası başlatıldı.

 

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Nevşehir Şubesi iş birliğinde Kur'an kursu öğreticileri tarafından Arefe Çiçekleri kampanyası başlatıldı. 

 

Kampanyaya Nevşehir Müftülüğüne bağlı Hacı Asım ve Nezahat Atabilen Kur'an Kursu 4-6 yaş sınıfında eğitim gören minik öğrencilerden büyük destek geldi. 

 

Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma Zengin rehberliğinde İl Müftülüğünü ziyaret eden minik yürekler, 4-6 yaş sınıfı Kur'an Kursu Öğreticisi Zehra Güngör nezaretinde sınıflarında oluşturdukları kumbarada biriktirdikleri harçlıklarını yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi çocukların bayramlık ihtiyaçlarını karşılamak üzere TDV Nevşehir Şubesine bağışladı. 

 

Minikleri tebrik ederek çeşitli hediyeler veren İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, "Çocuklarımızın erken yaşta sevgi, şefkat ve yardımlaşma konularında böylesine bilinçli olmaları, 4-6 yaş Kur'an kurslarımızın önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Çocuklarımızın bilinçli bir şekilde, dini sahih kaynaklardan öğrenerek yetişmeleri noktasında büyük emekleri olan başta aileleri olmak üzere bütün Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.