Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan'dan Nevşehir'e 1 müjde daha

SİYASET 21.02.2024 - 22:55, Güncelleme: 21.02.2024 - 22:55
 

Milletvekili Çalışkan'dan Nevşehir'e 1 müjde daha

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne 59 sözleşmeli personel alınacağının müjdesini verdi.
  AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelinde toplamda 8 bin, Nevşehir’de ise 59 sözleşmeli personelinin alınacağı müjdesini verdi. Çalışkan, “Nevşehir’imize yeni bir istihdam müjdesini veriyoruz. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne alınacak olan sözleşmeli personeller başvurularını Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecekler. Nevşehir’imize hayırlı olsun” dedi. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne istihdam edilecek alanlar şu şekilde: 2 Psikolog 1 Kadın Sosyal Çalışmacı 1 Kadın Sağlık personeli 2 Mühendis 1 Büro personeli 5 Kadın Güvenlik Görevlisi 3 Erkek Güvenlik Görevlisi 5 Çocuk Bakıcısı (Kadın) 18 Engelli Bakıcısı (Kadın) 12 Engelli Bakıcısı (Erkek) 2 Yaşlı Bakıçısı (Kadın) 2 Yaşlı Bakıçısı (Erkek) 1 Şoför 4 Temizlik Personeli (Kadın)
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne 59 sözleşmeli personel alınacağının müjdesini verdi.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Türkiye genelinde toplamda 8 bin, Nevşehir’de ise 59 sözleşmeli personelinin alınacağı müjdesini verdi. Çalışkan, “Nevşehir’imize yeni bir istihdam müjdesini veriyoruz. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne alınacak olan sözleşmeli personeller başvurularını Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden yapabilecekler. Nevşehir’imize hayırlı olsun” dedi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne istihdam edilecek alanlar şu şekilde:

2 Psikolog

1 Kadın Sosyal Çalışmacı

1 Kadın Sağlık personeli

2 Mühendis

1 Büro personeli

5 Kadın Güvenlik Görevlisi

3 Erkek Güvenlik Görevlisi

5 Çocuk Bakıcısı (Kadın)

18 Engelli Bakıcısı (Kadın)

12 Engelli Bakıcısı (Erkek)

2 Yaşlı Bakıçısı (Kadın)

2 Yaşlı Bakıçısı (Erkek)

1 Şoför

4 Temizlik Personeli (Kadın)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.