Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan’dan Gençlik ve Spor Bakanı Bak’a davet

SİYASET 02.12.2023 - 10:12, Güncelleme: 02.12.2023 - 10:12
 

Milletvekili Çalışkan’dan Gençlik ve Spor Bakanı Bak’a davet

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumunun 320 kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi.
  İnşaatta ve tadilatta incelemelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan yaptığı paylaşımda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı yurdun açılışına davet etti. Diğer tesislerin açılışına göre planlanırsa katılabileceğini söyleyen Bakan Bak’a, Milletvekili Çalışkan teşekkürlerini iletti. Kozaklı'da inşaat süreci tamamlanan yurt ile 320 kız öğrenci yatak kapasitesi ve 192 kamp eğitim merkezi yatak kapasitesi ile toplamda 512 yatak kapasitesiyle öğrencilere hizmet verilecek. Böylelikle Kozaklı'da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde öğrenim gören kız öğrencilerin barınma sorunu kökten çözülmüş oluyor. Sürecin başından itibaren Kozaklı yurdunun inşaat sürecini aralıksız takip eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan yaptığı paylaşımda: 'Kozaklımızdayız. Yataklarınız hazır, odalarınız sıcak. Her şey sona geldi genç kardeşlerim. İlçe Başkanımız Orhan Uçar ve Belediye Başkanımız Akif Kabukçuoğlu ile Kozaklı KYK yurdumuzdayız. Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı 320 kapasiteli Kız Öğrenci Yurdumuzun artık sonuna geldik.  Resmi süreçleri (geçici kabul) önümüzdeki hafta tamamlayıp, öğrencileri ikinci yuvaları olan KYK yurdumuzda misafir etmeye en kısa sürede başlayacağız” dedi.  
Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Kredi ve Yurtlar Kurumunun 320 kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatında sona gelindi.

 

İnşaatta ve tadilatta incelemelerde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan yaptığı paylaşımda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'ı yurdun açılışına davet etti. Diğer tesislerin açılışına göre planlanırsa katılabileceğini söyleyen Bakan Bak’a, Milletvekili Çalışkan teşekkürlerini iletti. Kozaklı'da inşaat süreci tamamlanan yurt ile 320 kız öğrenci yatak kapasitesi ve 192 kamp eğitim merkezi yatak kapasitesi ile toplamda 512 yatak kapasitesiyle öğrencilere hizmet verilecek.

Böylelikle Kozaklı'da Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nde öğrenim gören kız öğrencilerin barınma sorunu kökten çözülmüş oluyor. Sürecin başından itibaren Kozaklı yurdunun inşaat sürecini aralıksız takip eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan yaptığı paylaşımda: 'Kozaklımızdayız. Yataklarınız hazır, odalarınız sıcak. Her şey sona geldi genç kardeşlerim. İlçe Başkanımız Orhan Uçar ve Belediye Başkanımız Akif Kabukçuoğlu ile Kozaklı KYK yurdumuzdayız. Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı 320 kapasiteli Kız Öğrenci Yurdumuzun artık sonuna geldik.  Resmi süreçleri (geçici kabul) önümüzdeki hafta tamamlayıp, öğrencileri ikinci yuvaları olan KYK yurdumuzda misafir etmeye en kısa sürede başlayacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.