Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan, Türkiye'de ki rehberlerin sesi oldu

SİYASET 17.04.2024 - 22:51, Güncelleme: 17.04.2024 - 22:51
 

Milletvekili Çalışkan, Türkiye'de ki rehberlerin sesi oldu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Türkiye'deki tüm Turist Rehberlerinin beklediği kanuna damgayı vurdu.
  AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan'ın imzalamış olduğu önerge ile “Tur aracında rehber bulundurma zorunluluğu yoktur” maddesinin kaldırılmasıyla rehberlerin bu alanda istihdamına devam edilmiş oldu.   Milletvekili Emre Çalışkan'ın kanunun hazırlanma sürecinde katıldığı komisyon toplantılarıyla uzun süredir üzerinde çalışmış olduğu kanun çalışması ile kanunun ilgili maddesi tasarıdan çıkarılarak rehberlerin istihdamına devam edilmesi sağlandı.   AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kapadokya’mızdaki Turist Rehberlerimizi ilgilendiren ve kanun teklifimizden çıkarılması talep edilen, 108 sıra sayılı Turist Rehberliği Meslek Kanun teklifimizin 11.maddesinin teklif metninden çıkarılması için benim de imza sahibi olduğum önergemiz Gazi Meclisimizde kabul edildi. Ülkemizdeki ve şehrimizdeki turist rehberlerimize hayırlı olsun” sözlerini paylaştı.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan Türkiye'deki tüm Turist Rehberlerinin beklediği kanuna damgayı vurdu.

 

AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan'ın imzalamış olduğu önerge ile “Tur aracında rehber bulundurma zorunluluğu yoktur” maddesinin kaldırılmasıyla rehberlerin bu alanda istihdamına devam edilmiş oldu.

 

Milletvekili Emre Çalışkan'ın kanunun hazırlanma sürecinde katıldığı komisyon toplantılarıyla uzun süredir üzerinde çalışmış olduğu kanun çalışması ile kanunun ilgili maddesi tasarıdan çıkarılarak rehberlerin istihdamına devam edilmesi sağlandı.

 

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kapadokya’mızdaki Turist Rehberlerimizi ilgilendiren ve kanun teklifimizden çıkarılması talep edilen, 108 sıra sayılı Turist Rehberliği Meslek Kanun teklifimizin 11.maddesinin teklif metninden çıkarılması için benim de imza sahibi olduğum önergemiz Gazi Meclisimizde kabul edildi. Ülkemizdeki ve şehrimizdeki turist rehberlerimize hayırlı olsun” sözlerini paylaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.