Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Milletvekili Çalışkan, NEVBİAD’a konuk oldu

SİYASET 30.09.2023 - 09:57, Güncelleme: 30.09.2023 - 09:57
 

Milletvekili Çalışkan, NEVBİAD’a konuk oldu

AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul’da, Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları ile bir araya geldi.
  Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) öncülüğünde düzenlenen etkinlik, Nevşehirli işadamı Değerli Vejni Büyük’ün ev sahipliğinde gerçekleşti. AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul’da Nevşehirli işadamları ve bürokratlarla bir araya olmamın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Yönetim Kurulu Üyeleriyle İstanbul'da bir araya geldik. Dernek Başkanımız Sn. Kazım Tekin'e bu güzel buluşmayı organize ettiği ve Nevşehirli İşadamımız Değerli Vejni Büyük'e ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Nevşehirli Hemşerilerimizle her şehirde, her koşulda, her platformda beraber olacağız. Her şey Nevşehir için” diye konuştu.
AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul’da, Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları ile bir araya geldi.

 

Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) öncülüğünde düzenlenen etkinlik, Nevşehirli işadamı Değerli Vejni Büyük’ün ev sahipliğinde gerçekleşti.

AK Parti Milletvekili Emre Çalışkan, İstanbul’da Nevşehirli işadamları ve bürokratlarla bir araya olmamın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek; “Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Yönetim Kurulu Üyeleriyle İstanbul'da bir araya geldik. Dernek Başkanımız Sn. Kazım Tekin'e bu güzel buluşmayı organize ettiği ve Nevşehirli İşadamımız Değerli Vejni Büyük'e ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Nevşehirli Hemşerilerimizle her şehirde, her koşulda, her platformda beraber olacağız. Her şey Nevşehir için” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.