Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP Göreme Belediye Başkan Adayı Eren, seçim ofisi açıyor

SİYASET 22.02.2024 - 16:13, Güncelleme: 22.02.2024 - 16:13
 

MHP Göreme Belediye Başkan Adayı Eren, seçim ofisi açıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belde Başkanlığı tarafından Seçim ofisi açılıyor.
  31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Göreme Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ömer Eren seçim çalışmalarının daha kapsamlı yürütülmesi kapsamında Seçim Ofisi açılacağını ifade ederek bütün Göremeli vatandaşları davet etti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ında katılacağı açılış programı 24 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 17.00’de Göreme Kasabasında yapılacak.  Açılışa bütün kasaba halkı davet edildi. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belde Başkanlığı tarafından Seçim ofisi açılıyor.

 

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdüren Göreme Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ömer Eren seçim çalışmalarının daha kapsamlı yürütülmesi kapsamında Seçim Ofisi açılacağını ifade ederek bütün Göremeli vatandaşları davet etti. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ında katılacağı açılış programı 24 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 17.00’de Göreme Kasabasında yapılacak. 

Açılışa bütün kasaba halkı davet edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.