Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

MHP, Çat Kasabası'nda gövde gösterisi yaptı

SİYASET 15.02.2024 - 21:57, Güncelleme: 15.02.2024 - 21:57
 

MHP, Çat Kasabası'nda gövde gösterisi yaptı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Çat beldesini ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Zübeyir Kalay ile esnaf ve vatandaşlar ile buluştu.
  MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Çat Kasabasını ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Zübeyir Kalay ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Çat Kasabası’nda yoğun ilgi ile karşılaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Çat halkının kararını çoktan verdiğini söyledi. Kılıç açıklamasında, “Çat kararını vermiş. Çat MHP diyor. Çatlılar Çat’ı ehline emanet ediyor. MHP Çat Belde Belediye Başkan Adayımız Zübeyir Kalay ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Çat’ta faaliyet gösteren Kadın Girişim Üretim İşletme Kooperatifinde girişimci hanımlarımız ile buluştuk. Ellerine emeklerine sağlık. Kadın girişimcilerimizi her daim destekleyeceğiz” diye konuştu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın Çat ziyaretine Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik de eşlik etti.        
MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, seçim çalışmaları kapsamında Çat beldesini ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Zübeyir Kalay ile esnaf ve vatandaşlar ile buluştu.

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Çat Kasabasını ziyaret ederek Belediye Başkan Adayı Zübeyir Kalay ile esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Çat Kasabası’nda yoğun ilgi ile karşılaşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde Çat halkının kararını çoktan verdiğini söyledi. Kılıç açıklamasında, “ Çat kararını vermiş. Çat MHP diyor. Çatlılar Çat’ı ehline emanet ediyor. MHP Çat Belde Belediye Başkan Adayımız Zübeyir Kalay ile birlikte esnaf ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Çat’ta faaliyet gösteren Kadın Girişim Üretim İşletme Kooperatifinde girişimci hanımlarımız ile buluştuk. Ellerine emeklerine sağlık. Kadın girişimcilerimizi her daim destekleyeceğiz” diye konuştu.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Nevşehir Milletvekili Prof. Dr. Filiz Kılıç’ın Çat ziyaretine Ülkü Ocakları Başkanı Musa Şevik de eşlik etti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.