Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KÜN’de 2022-2023 Akademik Yılı Ödüllü Oryantiring Yarışması yapıldı

EĞİTİM 12.10.2022 - 16:07, Güncelleme: 12.10.2022 - 16:07
 

KÜN’de 2022-2023 Akademik Yılı Ödüllü Oryantiring Yarışması yapıldı

Mustafapaşa Yerleşkesinde yapılan 2022-2023 Akademik yılı ödüllü Oryantiring yarışması sona erdi.
Yeni kayıt yaptıran öğrenciler için yapılan ve geleneksel hale gelen yarışmaya bu yıl 129 öğrenci başvuru yaptı. Katılımcılar, Mustafapaşa yerleşkesinde kendileri için hazırlanan haritadaki ipuçlarını kullanarak bina, derslik ve ortak kullanım alanlarını bulmaya çalıştılar. Kapadokya Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Kadınlar ve erkekler olarak iki ayrı kategoride yapılan yarışmaya katılan ve derece alan tüm öğrencileri tebrik ediyoruz” denildi.
Mustafapaşa Yerleşkesinde yapılan 2022-2023 Akademik yılı ödüllü Oryantiring yarışması sona erdi.

Yeni kayıt yaptıran öğrenciler için yapılan ve geleneksel hale gelen yarışmaya bu yıl 129 öğrenci başvuru yaptı. Katılımcılar, Mustafapaşa yerleşkesinde kendileri için hazırlanan haritadaki ipuçlarını kullanarak bina, derslik ve ortak kullanım alanlarını bulmaya çalıştılar.

Kapadokya Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Kadınlar ve erkekler olarak iki ayrı kategoride yapılan yarışmaya katılan ve derece alan tüm öğrencileri tebrik ediyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.