Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KÜN ve NEVÜ Öğrencilerine İndirimli Sosyal Tesis İmkânı

EĞİTİM 06.04.2023 - 15:43, Güncelleme: 06.04.2023 - 15:43
 

KÜN ve NEVÜ Öğrencilerine İndirimli Sosyal Tesis İmkânı

Kapadokya Üniversitesi (KÜN) ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, KÜN ve NEVÜ öğrencileri, her iki üniversitenin sosyal tesislerinden indirimli olarak faydalanabilecek.
  Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in beraber imzaladığı iş birliği protokolü kapsamında, iki üniversitenin öğrencileri, üniversitelerin kafeterya, restoran, misafirhane, spor tesisleri ve benzeri sosyal tesislerden indirimli yararlanabilecek. İmzalanan protokolün her iki üniversitenin öğrencileri için hayırlı olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, “KÜN olarak NEVÜ ile ortak proje ve çalışmalara önem veriyoruz. Bu protokol kapsamında, aynı şehirde bulunan üniversite öğrencilerinin, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artmasını ve bu iş birliği protokolünün de buna zemin hazırlamasını bekliyoruz” dedi. Karasar NEVÜ yönetimine ev sahipliklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti. NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, imzalanan protokol ile her iki üniversitede eğitim-öğretim gören öğrencilerin üniversitelerin kafeterya, restoran, misafirhane, spor tesisleri ve benzeri sosyal tesislerinden öğrenci kimlik kartlarını ibraz etmek suretiyle indirimli olarak yararlanacağını söyledi. Aktekin, “Aynı şehirde bulunan üniversiteler olarak, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almaları için ortak proje ve çalışmalar başta olmak üzere, bulundukları şehrin, bölgenin ve ülkenin de gelişip kalkınmasına yönelik ikili iş birliklerimiz devam edecek” diyerek sözlerini sonlandırdı.    
Kapadokya Üniversitesi (KÜN) ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) arasında imzalanan iş birliği protokolü kapsamında, KÜN ve NEVÜ öğrencileri, her iki üniversitenin sosyal tesislerinden indirimli olarak faydalanabilecek.

 

Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in beraber imzaladığı iş birliği protokolü kapsamında, iki üniversitenin öğrencileri, üniversitelerin kafeterya, restoran, misafirhane, spor tesisleri ve benzeri sosyal tesislerden indirimli yararlanabilecek. İmzalanan protokolün her iki üniversitenin öğrencileri için hayırlı olmasını dileyen Rektör Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, “ KÜN olarak NEVÜ ile ortak proje ve çalışmalara önem veriyoruz. Bu protokol kapsamında, aynı şehirde bulunan üniversite öğrencilerinin, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artmasını ve bu iş birliği protokolünün de buna zemin hazırlamasını bekliyoruz” dedi. Karasar NEVÜ yönetimine ev sahipliklerinden ve emeklerinden dolayı teşekkürlerini ifade etti.

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, imzalanan protokol ile her iki üniversitede eğitim-öğretim gören öğrencilerin üniversitelerin kafeterya, restoran, misafirhane, spor tesisleri ve benzeri sosyal tesislerinden öğrenci kimlik kartlarını ibraz etmek suretiyle indirimli olarak yararlanacağını söyledi. Aktekin, “Aynı şehirde bulunan üniversiteler olarak, öğrencilerin en iyi şekilde eğitim almaları için ortak proje ve çalışmalar başta olmak üzere, bulundukları şehrin, bölgenin ve ülkenin de gelişip kalkınmasına yönelik ikili iş birliklerimiz devam edecek” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.