Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

CHP ve İYİ Parti Nevşehir’de seçime ayrı ayrı katılacak

SİYASET 06.04.2023 - 15:24, Güncelleme: 06.04.2023 - 15:24
 

CHP ve İYİ Parti Nevşehir’de seçime ayrı ayrı katılacak

CHP ve İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir’de ortak liste ile seçime katılmayacağı öğrenildi.
  CHP ve İYİ Parti Genel Merkezi tarafından 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde 10 ilde ortak liste ile girilmesi konusunda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Ortak liste ile girilecek olan iller arasında Nevşehir’in yer almazken Nevşehir’de CHP ve İYİ Parti ayrı ayrı listelere ile seçime katılacak. İYİ Parti ve CHP’nin ortak liste ile gireceği illerin Adıyaman, Aksaray, Bartın, Bayburt, Düzce, Çorum, Erzincan, Gümüşhane, Malatya, Rize, Van ve Yozgat olduğu öğrenildi.  
CHP ve İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Nevşehir’de ortak liste ile seçime katılmayacağı öğrenildi.

 

CHP ve İYİ Parti Genel Merkezi tarafından 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.Dönem milletvekili seçimleri öncesinde 10 ilde ortak liste ile girilmesi konusunda anlaşma sağlandığı öğrenildi. Ortak liste ile girilecek olan iller arasında Nevşehir’in yer almazken Nevşehir’de CHP ve İYİ Parti ayrı ayrı listelere ile seçime katılacak.

İYİ Parti ve CHP’nin ortak liste ile gireceği illerin Adıyaman, Aksaray, Bartın, Bayburt, Düzce, Çorum, Erzincan, Gümüşhane, Malatya, Rize, Van ve Yozgat olduğu öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.