Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Kızılırmak rekreasyon projesinin 20 milyon liralık ihalesi sonuçlandı

İLÇELER 25.11.2022 - 16:07, Güncelleme: 25.11.2022 - 16:13
 

Kızılırmak rekreasyon projesinin 20 milyon liralık ihalesi sonuçlandı

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Kızılırmak rekreasyon projesinin 20 milyonluk taş tahkimat ihalesinin sonuçlandığını açıklandı.
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ilçesinin güzelleşmesi ve yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı bir Gülşehir için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gülşehir’de DSİ tarafından yaklaşık 20 milyon liralık taş tahkimat ihalesi de bugün itibarıyla sonuçlanırken ilgili firmaya yer teslimi yapıldı. Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi açıklamasında, “Kızılırmak rekreasyon projemiz dahilinde DSİ nin yaptığı yaklaşık 20 Milyon TL bedelli taş tahkimat ihalesi sonuçlandı. Bugün itibari ile ilgili ilgili firmaya yer teslimi yapıldı. Hayırlı olsun Gülşehir.  Emeği geçen başta Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider , İl Başkanımız Ali Kemikkıran Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe beylere ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, Kızılırmak rekreasyon projesinin 20 milyonluk taş tahkimat ihalesinin sonuçlandığını açıklandı.

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ilçesinin güzelleşmesi ve yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı bir Gülşehir için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Gülşehir’de DSİ tarafından yaklaşık 20 milyon liralık taş tahkimat ihalesi de bugün itibarıyla sonuçlanırken ilgili firmaya yer teslimi yapıldı. Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi açıklamasında, “ Kızılırmak rekreasyon projemiz dahilinde DSİ nin yaptığı yaklaşık 20 Milyon TL bedelli taş tahkimat ihalesi sonuçlandı. Bugün itibari ile ilgili ilgili firmaya yer teslimi yapıldı. Hayırlı olsun Gülşehir.  Emeği geçen başta Tarım ve Orman Bakanımız Prof. Dr. Vahit Kirişci, Bakan Yardımcımız Ebubekir Gizligider , İl Başkanımız Ali Kemikkıran Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe beylere ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.