Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

KGC Başkanı Koca’dan taziye mesajı

NEVŞEHİR 12.01.2024 - 16:15, Güncelleme: 12.01.2024 - 16:15
 

KGC Başkanı Koca’dan taziye mesajı

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koca, meslektaşı Ali Çamur’un vefat haberinin ardından taziye mesajı yayınladı.
  Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koca, Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayata yenik düşen meslektaşı Ali Çamur için taziye mesajı yayınladı. Çamur’un şehirde önemli gazetecilerden olduğunu dile getiren Osman Koca, “Bir dönem Nevşehir Kent Haber Gazetesi’nde görev yapmış, Manşet Haber Gazetesi imtiyaz sahibi değerli ve kıymetli meslektaşımız Ali Çamur’un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Gerçekten bu şehirde mesleğe değer katan bir arkadaşımızda. Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşımız Ali Çamur’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı dileriz” dedi.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koca, meslektaşı Ali Çamur’un vefat haberinin ardından taziye mesajı yayınladı.

 

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Osman Koca, Evinde geçirdiği kalp krizi sonrası hayata yenik düşen meslektaşı Ali Çamur için taziye mesajı yayınladı.

Çamur’un şehirde önemli gazetecilerden olduğunu dile getiren Osman Koca, “Bir dönem Nevşehir Kent Haber Gazetesi’nde görev yapmış, Manşet Haber Gazetesi imtiyaz sahibi değerli ve kıymetli meslektaşımız Ali Çamur’un vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Gerçekten bu şehirde mesleğe değer katan bir arkadaşımızda. Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti olarak meslektaşımız Ali Çamur’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ise başsağlığı dileriz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.